אובידיו הובאן נפגש הערב (שבת) עם ראשי הפועל באר שבע וחתם על חוזה באופן רשמי לעונה הבאה. קשר נבחרת רומניה שישתכר כ-280 אלף יורו היה אמור לחתום על החוזה בשבוע הבא, אך הערב נסגרו כל הפרטים בדרך לחתימה. "חשוב מאוד שהובאן נשאר איתנו, הוא אחד השחקנים החשובים בקבוצה", אמרו במועדון. עד המחזור האחרון הובאן לא רשם בישול אחד העונה. אחרי הצמד שבישל נראה הקשר מעודד מאוד וכבר למחרת נפגש עם ראשי המועדון במטרה לסכם על השדרוג לעונה הבאה. כעת נותר לבחון האם ג'ון אוגו יצטרף אליו ויישאר בקבוצה.
על פי שני האימונים האחרונים, וכפי שדיווחנו מוקדם יותר השבוע, נראה כי מאור בוזגלו ואליניב ברדה שוב יתחילו על הספסל. מהראן ראדי ימשיך ב-11 ונראה כי בכר ידבוק באותו הרכב שהביס את הפועל רעננה. יחד עם זאת, שחקנים העריכו כי ייתכן שינוי של הרגע האחרון. בכר מתלבט בעיקר לגבי אליניב ברדה, שכבר הוכיח עליונות במשחקי העונה מול הצהובים. ג'ון אוגו לא התאמן היום בשל עומס, אך נראה שיפתח בהרכב.
"עד מחר נעשה את כל ההכנות הדרושות למשחק העונה. לכולם ברור שהמנצחת במשחק הזה עושה צעד גדול לאליפות. אם תיקו ישרת אותנו? אנחנו לא באים לשחק על תיקו", אמר השבוע אחד השחקנים.
רגיל (6) 63
15:00

מ.ס. כפר קאסם

הפועל כפר סבא
כפר קאסם וכפר סבא צמודות בטבלה כששתיהן עם מאזן זהה ואותה כמות נקודות. כפר סבא חסרה את אברהמס שלא חזר ארצה מהפגרה וזהו חיסרון משמעותי עבורה. חלוקת נקודות תהיה יותר מהגיונית כאן
יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
