בהפועל חיפה ניסו לשבור היום (רביעי) קצת את השגרה וערכו סדר פסח אלטרנטיבי, במהלכו כל השחקנים אכלו ביחד, לצד הזרים, וקראו קטעים שהוכנו מראש.
הבעלים יואב כץ, המנכ"ל אפרים גבאי ושאר אנשי הצוות המקצועי והמנהלתי נכחו באירוע. במהלך הטקס התבקש מקסים פלקושצ'נקו, אחד השחקנים הצעירים במועדון, לקום ולשיר את "מה נשתנה", כששאר השחקנים חוברים אליו ושרים יחדיו.
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
האירוע היה חלק מהתוכנית של יואב כץ לערוך ערבי גיבוש לשחקנים כדי לגרום להם להגיע מאוחדים יותר לשלושת המשחקים האחרונים של הליגה במטרה להישאר בליגת העל.
בצד המקצועי בקבוצה המשיכו את השעייתו של אמיר אבו ניל, וזאת לאחר ששלח הודעת וואטספ למאמן הקבוצה אלי כהן, שבה הביע תרעומת על כך שלא נכלל בסגל הקבוצה למשחק האחרון מול מכבי נתניה, ולאחר מכן הגיע עצבני לאימון אתמול והביע את זעמו בפני השחקנים. אבו ניל עשוי לחזור בשבוע הבא לאימונים, רק לאחר שיעמוד בפני ועדת משמעת.


