פנדורי טרגו ז'יו הרומנית תבקש לשאול את ליביו אנטל לעונה נוספת מהפועל תל אביב, כך על פי דיווח בתקשורת הרומנית. אנטל הושאל לפנדורי בינואר האחרון והתאקלם במדיה כמעט מיידית. בתחילת השבוע הוא כבש צמד ובישל שער נוסף ב-3:3 נגד טרגו מורש, ובקבוצתו החדשה קיימת שביעות רצון ממנו.
אנטל הגיע להפועל תל אביב מגנצ'לרבירילי הטורקית בקיץ האחרון וחתם לשלוש שנים. הוא כבש שני שערים ב-16 משחקים וגילה יכולת מאוד מאכזבת. אחרי שאלי גוטמן הגיע למתחם חודורוב, הרומני הבין שהוא לא נמצא בתכניות וחיפש יעד חדש. 
אנטל הושאל לפנדורי, שקיבלה אופציה לשאול אותו לעונה נוספת - ובינתיים נראה שזו מתכננת לממש אותה. בשבעת המשחקים בהם שחקן הכנף שותף, קבוצתו הפסידה רק פעם אחת. היא מדורגת כעת במקום השלישי וקרובה להבטחת ההשתתפות בליגה האירופית בעונה הבאה. אחרי המשחק בתחילת השבוע הוא אמר: "אני עדיין לא יודע מה יהיה בקיץ, אם אשאר או אעזוב. אני צריך לדבר עם המאמן ולהמתין להחלטה שלו". 
בסקר שנערך השבוע באחד מאתרי האינטרנט המקומיים, אנטל נבחר לשחקן הרכש הטוב ביותר של פנדורי בינואר, תוך שהוא מקדים אפילו את קשר נבחרת רומניה, אדריאן רופוטאן. אם הוא אכן ימשיך בקבוצה הרומנית גם בעונה הבאה, הפועל תל אביב תחסוך חלק משמעותי משכרו שמוערך בכ-250 אלף יורו לעונה.
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



