שוער מכבי חיפה, ולדימיר סטויקוביץ', עמד היום (רביעי) לדין משמעתי בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל בעקבות העימות עם אוהד הפועל באר שבע, והורחק ממשחק אחד בפועל. הסרבי, שירצה את העונש מול  מכבי תל אביב, ספג גם עונש הרחקה ממשחק נוסף על תנאי וקנס של 5,000 שקלים. 
כזכור, לאחר המשחק ציין השופט בדוח כי סטויקוביץ' והאוהד התעמתו, ואף החליפו יריקות. במכבי חיפה חששו מעונש הרחקה ממושך, שהיה גורם לשוער הסרבי להחמיץ את המשחק בחצי גמר גביע המדינה. בדיון נכחו עו"ד אודי שוכטוביץ ומנהל הקבוצה רועי שני שדאג להרחיק את סטויקוביץ' ממקום האירוע לאחר שהאבטחה לא נכחה במקום.
"הסברתי במהלך הדיון מה קרה אחרי המשחק מול הפועל באר שבע", אמר ולדימיר סטויקוביץ'. "התנצלתי ואמרתי להם שזה לא יקרה שוב. שכחתי שאני מייצג את מכבי חיפה, ושילדים רבים רואים בי מודל לחיקוי. מזל שזה לא הופיע בטלוויזיה, ושרק השופטים ראו זאת. זו פעם ראשונה שאני עושה טעות שכזו בישראל, אבל אני גבר מספיק כדי להודות בה. הוא ירק לכיוון הפנים שלי כמה פעמים ודיבר על משפחתי וירקתי גם לכיוונו. לא חשבתי על ההשלכות".
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



