שוער מכבי חיפה, ולדימיר סטויקוביץ', עמד היום (רביעי) לדין משמעתי בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל בעקבות העימות עם אוהד הפועל באר שבע, והורחק ממשחק אחד בפועל. הסרבי, שירצה את העונש מול מכבי תל אביב, ספג גם עונש הרחקה ממשחק נוסף על תנאי וקנס של 5,000 שקלים.
כזכור, לאחר המשחק ציין השופט בדוח כי סטויקוביץ' והאוהד התעמתו, ואף החליפו יריקות. במכבי חיפה חששו מעונש הרחקה ממושך, שהיה גורם לשוער הסרבי להחמיץ את המשחק בחצי גמר גביע המדינה. בדיון נכחו עו"ד אודי שוכטוביץ ומנהל הקבוצה רועי שני שדאג להרחיק את סטויקוביץ' ממקום האירוע לאחר שהאבטחה לא נכחה במקום.
"הסברתי במהלך הדיון מה קרה אחרי המשחק מול הפועל באר שבע", אמר ולדימיר סטויקוביץ'. "התנצלתי ואמרתי להם שזה לא יקרה שוב. שכחתי שאני מייצג את מכבי חיפה, ושילדים רבים רואים בי מודל לחיקוי. מזל שזה לא הופיע בטלוויזיה, ושרק השופטים ראו זאת. זו פעם ראשונה שאני עושה טעות שכזו בישראל, אבל אני גבר מספיק כדי להודות בה. הוא ירק לכיוון הפנים שלי כמה פעמים ודיבר על משפחתי וירקתי גם לכיוונו. לא חשבתי על ההשלכות".
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(3.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים


