טרק גרוזני מהליגה הרוסית עוקבת אחרי קשרה הברזילאי של בני סכנין, ז'אורז'יניו כך נודע לוואלה! ספורט. טרק צפויה לשלוח נציגים לאחד ממשחקי של סכנין בפלייאוף העליון או לחצי גמר גביע המדינה נגד מכבי תל אביב כדי להתרשם בצורה עמוקה יותר מהקשר. הקבוצה הרוסית מדורגת במקום החמישי בטבלה והיא נאבקת על מקום באירופה בעונה הבאה.
ז'אורז'יניו כבש העונה שבעה שערי ליגה ובישל ארבעה נוספים והוא נחשב לאחד מהגורמים העיקריים לעונה המצוינת של סכנין. כמה קבוצות מליגת העל כבר גילו בו עניין בחודשים האחרונים ואליהן הצטרפה טרק גרוזני. לסכנין יש אופציה להמשיך את ההתקשרות עם הברזילאי גם בעונה הבאה וההחלטה כבר התקבלה. אנשי המועדון צריכים להודיע לשחקן ולנציגיו אם הם מממשים את האופציה עד חודש מאי ונראה שאחרי חצי גמר הגביע הם יעשו זאת.
בסכנין מודעים להתעניינות הרבה בז'אורז'יניו וגורם בהנהלה העריך שמוחמד אבו יונס וחאלד (דוכי) קאסום ידרשו מקבוצה מחו"ל סכום שינוע סביב מיליון יורו. אם לא תתבצע עסקת מכירה לקבוצה אירופית, סכנין תדרוש מקבוצה ישראלית סכום מעט נמוך יותר, אבל כנראה תבקש שהעסקה תכלול שחקנים שיעברו אליה.
.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
(2+)
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם