מוליכת הטבלה הפועל באר שבע זכתה הערב (רביעי) לבשורות חיוביות. הקבוצה מבירת הנגב קיבלה את תוצאות הצילום של החלוץ שלה מוחמד גדיר ובהם התברר כי השחקן לא ייאלץ לעבור ניתוח בקע.
גדיר סובל מדלקת בשרירי הבטן התחתונה בלבד, מה שיגרור היעדרות מהמגרשים של בין שבוע לשבועיים, כאשר לאחר מכן, הוא יחזור לאימונים מלאים ויוכל לשוב לשחק ולעזור לבאר שבע במרוץ האליפות.
לבאר שבע ממתין כבר ביום שבת משחק ביתי מול מכבי חיפה (20:00) וממנו גדיר ייעדר. לאחר מכן, תצא הקבוצה בשבת הבאה למשחק חוץ מול בני סכנין וביום רביעי שלאחר מכן, בעוד שבועיים בדיוק, מצפה לא מפגש מול מכבי חיפה בחצי גמר הגביע.
הבוקר, סוכנו הבריטי של קשר הקבוצה, הניגרי ג'ון אוגו, אמר לוואלה! ספורט כי השחקן ככל הנראה יישאר בקבוצה גם בעונה הבאה. "הוא מתכוון לכבד את החוזה שלו", אמר חוטאן אחמדי.
יתרון (5) 33
19:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.


