בהפועל תל אביב אמנם נרשמה שמחה גדולה אחרי ה-0:1 על הפועל עכו אתמול (שבת) בבלומפילד, אבל כולם בקבוצה דאגו להזכיר שמשימת ההישארות עדיין לא הושלמה. "כבר עשינו את רוב העבודה ואנחנו בדרך הבטוחה להישארות, אבל אסור לנו להירדם", אמר אחד השחקנים אחרי המשחק.
האדומים שלטו במשחק ללא עוררין, רשמו כמה החמצות גדולות, אבל לבסוף ניצחו בזכות שער יפהפה של נמניה ניקוליץ' בדקה ה-83. "הגענו הרבה יותר מכונים מהמשחק הקודם נגד עכו וגם למדנו מהטעויות שעשינו בפעם שעברה", אמר עומרי אלטמן, "אני לא יודע כמה נקודות אנחנו צריכים בשביל להבטיח את ההישארות, אבל הצבנו לעצמנו עוד מטרה והיא לסיים במקום הראשון בפלייאוף התחתון".
אלטמן שפתח בעמדת החלוץ ואחרי כניסתו של ארון שוינפלד הוסט לאגף, הוסיף: "יש על מה לבנות לעונה הבאה. זה לא רק שני הניצחונות הרצופים, אלא גם הדרך בה שיחקנו. כדורגל יפה, הנעת כדור והגעה למצבים, וכל מה שאנחנו עובדים עליו במהלך השבוע. אני מרגיש תחושת פספוס מהעונה הזו כי הכנסנו את עצמנו למצב שלא היינו צריכים להיות בו, אבל צעד-צעד נצא מזה. המשכורות? איחורים קורים בכל קבוצה. אנחנו מתעסקים בעיקר ולא בדברים מסביב".
את מירב המחמאות אתמול סחט נמניה ניקוליץ', שעל פי התכניות של גוטמן (אם הקבוצה אכן תישאר בליגה) יהפוך לקפטן בעונה הבאה ולמנהיג של הקבוצה. "לא ברור מה שחקן ברמה כזו עושה כאן", פרגנו למונטנגרי במועדון, "אם בעונה הבאה נצליח להביא עוד זר אחד שמתקרב לרמה שלו, תהיה קבוצה הרבה יותר טובה".
מעבר לניקוליץ' שאמור להפוך לקפטן, בהפועל תל אביב חושבים על העונה הבאה, אבל מבינים שבגלל קשיים כלכליים יהיה קשה לבצע מהפכה גורפת בסגל. אלון תורג'מן, לוטם זינו וקאווה כנראה יעזבו בקיץ וישנם עוד כמה שחקנים שעתידם לא ברור. אם וכאשר הקבוצה תבטיח את ההישארות, ההנהלה תתחיל בניסיון לשחרר חלק מהשחקנים שמחזיקים בחוזים גם לעונה הבאה, זאת כדי להקל על התקציב ולפנות כספים לחיזוק.
התקרית הלא נעימה בין הקפטן אריאל הרוש לבין עוביידה חטאב מהפועל עכו, העיבה קצת על הניצחון. אחרי התנגשות בין השניים, ביצע השוער תנועת שחיטה לכיוונו של חטאב, אבל בסיום המשחק הוא התנצל. הרוש הוציא הודעה בעניין: "דיברתי עם חאטב עוביידה בסיום המשחק והתנצלתי בפניו על האירוע הקטן בינינו. לא הייתי צריך לעשות את זה והסברתי לו שזה נעשה בלהט הרגע. הוא בכלל לא ידע על מה מדובר, אבל קיבל את ההתנצלות ואמר שהפועל תל אביב וכל שחקן ועובד שלה זה משפחה בשבילו, ונפרדנו כמו ידידים וספורטאים. ככדורגלנים כולנו דמויות לחיקוי עבור ילדים שחולמים להיות כמונו, ואנחנו אמורים לשדר ספורטיביות ומקצוענות בכל רגע ועל כך אני שוב מתנצל. זה לא יקרה יותר".
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
פלייאוף תחתון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 מכבי פתח תקוה33 13 7 13 35-34 46 2 בני יהודה תל-אביב33 13 7 13 43-37 46 3 הפועל תל אביב33 10 12 11 37-30 42 4 הפועל כפר סבא33 9 11 13 37-23 38 5 עירוני קרית שמונה33 8 12 13 39-32 36 6 הפועל חיפה33 7 13 13 48-38 34 7 הפועל עכו33 9 7 17 48-27 34 8 מכבי נתניה33 1 9 23 50-14 12