בעירוני קרית שמונה נשמו לרווחה אתמול (שבת), לאחר שהניצחון 0:2 על מכבי נתניה שבר עבורם בצורת של שישה משחקים ללא כיבוש ושבעה ללא ניצחון. עבור המאמן שלומי דורה היה זה ניצחון בכורה בקבוצה.
הבעלים איזי שרצקי היה מחויך בסיום והודה כי לא ציפה למשחק גדול, אלא רק רצה לראות את הקבוצה שלו מנצחת. שרצקי נכנס לחדר ההלבשה ואמר לשחקנים: "אתמול עברתי על המשכורות של חודש מרץ. זו פעם ראשונה ששילמתי משכורות בלי אף פרמיה", זכר לחודש הרע שעבר על הקבוצה, שתחסר את קאסיו פרננדס במשחק הבא, מול מכבי פתח תקוה. לואיס גוטיירס יחזור להרכב.
בקריה החמיאו לאור אוסטוינד, שחזר להרכב וכבש את השער הראשון. הקשר מציג יכולת טובה באימונים והוכיח את מקומו, כאשר נראה שגם במשחקים הקרובים הוא יקבל את הקרדיט: "זה אולי ישמע קלישאתי, אבל אני לא מחפשה את טובתי האישית", הוא אמר בסיום, "ברור ששחקן מחליף פחות שמח. רציתי להוכיח את עצמו ואני שמח שקיבלתי צ'אנס והחזרתי עם גול. המשימה היא להישאר בליגה כמה שיותר מהר. אני מאמין בעצמי ויש לי ביטחון, אבל אני פחות העיקר פה. כל הקבוצה רצתה והייתה נחושה מההתחלה וראו את זה".
אוסטוינד הוסיף: "המועדון הזה לא רגיל לסיטואציה כזו בתחתית. יש כאן שחקנים איכותיים, שמתאימים לפלייאוף עליון. רק עכשיו אנחנו מעכלים את המצב ושמחים שניצחנו, לפני שהסתבכנו עוד יותר. מקווה שנצא לדרך חדשה. אמרתי לגיא חיימוב שהוא ייקח את הפנדל, הוא שוער ענק ועזר לנו בעבר. נתניה נראו טוב. הסיטואציה שלהם קשה, אבל הם משוחררים. לא קל נגדם, אבל עשינו את העבודה כמו שצריך".
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם