בווידאו: הניצחון של בני סכנין על בית"ר ירושלים
בעקבות ההתפרעות של אוהדי בני סכנין במשחק מול בית"ר ירושלים, בית הדין של ההתאחדות לכדורגל החליט להעניש הערב (רביעי) את הקבוצה בשני משחקי רדיוס בפועל, ואף קנס את הקבוצה בסכום של 30 אלף שקלים. המשמעות: בני סכנין, שצפויה לערער על העונש, לא תוכל לארח את הפועל באר שבע ואת מכבי תל אביב בדוחא, ותיאלץ למצוא מגרש חלופי, כשאפשרות שעלתה היא אירוח של המשחקים באצטדיון החדש בחיפה. מנכ"ל הקבוצה, חאלד (דוכי) קאסום, התייחס להחלטה: "בית הדין הלך רחוק מדי. מעולם לא ראיתי שני עונשי רדיוס. זה עונש קשה מדי. אנחנו שוקלים אם לערער".
יו"ר הקבוצה, מוחמד אבו יונס, התייחס גם כן להחלטה: "אני לא מעכל אותה. זו החלטה חסרת תקדים. מי ששפט אותנו זה לא בית הדין, אלא התקשורת. מה יותר חמור? מצת או אבוקה?".
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב.
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצופים ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה הקבוצות הגדולות.


