שחקני הפועל חיפה קיבלו היום (רביעי) יום חופש ומחר יחזרו להכנות למשחק הקריטי נגד הפועל כפר סבא ביום ראשון. ברונו פיניירו ינסה לשוב מחר לאימונים וזאת לאחר שלא התאמן בימים האחרונים בשל כאבים בקרסול. ההערכה היא שהוא יהיה כשיר למשחק ביום ראשון.
עוד נושא שמעסיק את אנשי חיפה הוא אמיר אבו ניל, שעזב אתמול את האימון. כידוע, הגרסאות בנוגע לסיבת העזיבה של אבו ניל סותרות; הוא ושחקנים אחרים בקבוצה טוענים שהוא נטש את האימון כי לא היה יכול להמשיך בשל מכה שספג, אבל בקבוצה ישנם אנשים אחרים שטוענים שהוא זעם על המכה שספג מהישאם כיוואן והחליט לעזוב על דעת עצמו.
מחר תתקיים שיחה עם אבו ניל. במועדון לא שוללים אפשרות שהוא ייענש, כשייתכן שמחר הוא לא יורשה להתאמן. אבו ניל עצמו ממשיך לטעון שהוא אינו יודע על מה המהומה ושהוא עזב כי לא היה יכול להמשיך. את הטענה הזו הוא ישטח גם בפני אנשי המועדון.
בקבוצה מעוניינים למשוך קהל רב למשחק נגד הפועל כפר סבא והבעלים יואב כץ החליט להוזיל את מחירי הכרטיסים ל-30 שקל ליציע המזרחי. בנוסף מאות תלמידים ממוסדות לימוד באזור הצפון הוזמנו למשחק כמו גם כל שחקני מחלקת הנוער. בחיפה ירכשו מאות בלונים בצבעי הקבוצה כדי לרומם את האווירה ביציעים. לפני המשחק יתקיים טקס בהשתתפות נער הזקוק לניתוח מציל חיים והמועדון ינסה לסייע במאמצים לגיוס הכסף הדרוש לניתוח.
יתרון (5) 346
03:30

דאלאס מאבריקס
(1.5+)

פילדלפיה 76
המפגש המותח של הלילה. דאלאס בתקופה לא רעה בבית, אבל פילדלפיה נחשבת לקבוצה מעט יותר יציבה כרגע.
יתרון (5) 356
05:30

לוס אנג'לס קליפרס

יוטה ג'אז
(14.5+)
הקליפרס במומנטום ביתי נהדר באולם החדש (Intuit Dome), בעוד יוטה סופגת המון נקודות למשחק. הקליפרס אמורים "לטייל" כאן לניצחון נוח מול אחת ההגנות החלשות בליגה.
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
רגיל (6) 63
15:00

הפועל רמת גן

מכבי יפו
יפו אמנם לא בשיאה כרגע אבל היא כן משיגה תוצאות טובות במשחקי החוץ שלה, כולל 2:0 על סכנין בגביע המדינה בחוץ. הפועל רמת גן אמנם קצת יותר איכותית, אבל המפגש הזה יסתיים ללא הכרעה


