יום טוב עבר על אנשי הפועל חיפה, לאחר שהקבוצה ניצחה 1:4 את הפועל עפולה מהליגה הלאומית במשחק אימון. הפועל חיפה נמצאת בתקופה קשה מאוד, ובמועדון מקווים שהניצחון, גם אם מדובר במשחק אימון, יעניק מעט ביטחון לשחקנים. את השערים כבשו מקסים פלוצ'נקו, שעשוי לקבל מקום בסגל הקבוצה הבוגרת במשחקים הקרובים, זרקו קוראץ', מהראן לאלה ואדריאן רוצ'ט, כשלזכות עפולה כבש אוגו אזוצ'וקוו המושאל מעירוני קרית שמונה.
מהמשחק נעדר טאדאס קיאנסקאס שקיבל מנוחה וכן שלומי ארבייטמן וחנן ממן שלא שיחקו בשל פציעות. הקשר סובל מכאבים בעצם, החלוץ סובל מרגישות במפשעה. בקבוצה מקווים שהשניים יהיו כשירים למשחק הליגה הקרוב מול הפועל כפר סבא.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(4+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
