חלוץ בני סכנין, יובל אבידור, יעבור היום (שני) צילום אולטראסאונד במטרה לנסות ולברר את חומרת הפציעה שלו. השחקן חש בכאבים בשריר הירך האחורי במהלך ההפסד למכבי תל אביב בשבת האחרונה. הוא הוחלף וההערכה הראשונית היא כי מדובר במתיחה, כאשר הצילום נועד על מנת לוודא שלא מדובר בקרע או בפציעה קשה יותר.
אבידור נמצא בספק גדול למשחק בין סכנין לבית"ר ירושלים ביום שבת הקרוב והמאמן יוסי אבוקסיס ייאלץ להסתדר עם סגל חסר במיוחד, שכן סגס תאמבי, איציק כהן ודיוגו קאצ'ובה ייעדרו בשל צבירת כרטיסים צהובים. המשמעות היא שסכנין, שמול באר שבע ומכבי תל אביב שיחקה עם שלושה בלמים, תחזור ככל הנראה למערך של ארבעה שחקני הגנה, כאשר חאלד חלאיילה וז'אורז'יניו ישובו להרכב.
בקבוצה ממתינים להודעת המשטרה לגבי כוח השיטור שיידרש למשחק, לאור ההחלטה כי האוהדים של בית"ר ירושלים לא יורשו להגיע לסכנין. במועדון מצפים מהמשטרה להציג בשל כך דרישות שדומות לכל משחק אחר בליגה ולא כאלה שמזכירות מפגשי עבר מול היריבה מהבירה.
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה


