אם לא יקרה משהו יוצא דופן, בני יהודה תארח בשנה הבאה את משחקיה הביתיים במושבה. הזהובים, שאמורים לעבור בקרוב לבעלותו של איש העסקים ברק אברמוב, מעדיפים את האצטדיון הפתח תקוואי לאור השיפוץ שעתיד להתבצע בבלומפילד, ואחרי שהם בדקו אפשרות לארח בראשון לציון, הם ויתרו על כך בשל מגוון סיבות. אברמוב עצמו סייר במושבה ונראה שאם לא יקרה משהו בלתי צפוי, הזהובים ישחקו שם בשנה הבאה. "האופציות לאירוח היו המושבה וראשון לציון, ולאחר שראשון לציון נפל, הכיוון הוא לפתח תקוה", אמר מקורב לאברמוב. "יש שם אווירת כדורגל טובה וזה מקום אידיאלי לארח בו משחקים".
בכל הקשור לתחום המקצועי, מסתמן כי יוסי מזרחי, שהגיע במהלך העונה, לא ימשיך בעונה הבאה. מזרחי, שהחליף בתפקיד את יוסי אבוקסיס, חתום עד לסוף השנה אבל נראה כי הוא יעזוב בסיומה.
בינתיים כל נושא העברת הקבוצה לידיו של אברמוב ממשה דמאיו נמצא בשלבים הסופיים שלו, כאשר בקרוב צפויה להסתיים בדיקת הנאותות שעורך הבעלים המיועד. על פי הסיכום בין הצדדים, מי שאמור להמשיך ולשמש כמנהל הקבוצה הוא כפיר אדרי, ממנו מרוצים מאוד בבני יהודה. בסביבתו של אברמוב מבינים כי הידע שרכש אדרי בתקופה שבה שימש בתפקיד לצידו של דמאיו יסייע לבעלים המיועד להיכנס בצורה חלקה יותר לעניינים.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.