אחרי שהמאמן טל בנין הגיש תביעה נגד הפועל חיפה, כתב תביעה נוסף נגד הקבוצה הגיע למשרדי המועדון. לוואלה! ספורט נודע שמאמן השוערים של הקבוצה לשעבר, אבי פרץ, הגיש תביעה בסך כ-270 אלף שקלים.
עוד לפני הגשת התביעה ניסה לשוחח פרץ עם אנשי המועדון, בטלפון וכן שלח מכתב מעורך דין, ורק לאחר שלא קיבל תשובות והבין שאין מנוס מהגשת תביעה, החליט לפעול בצורה זו.
פרץ טוען, שבשיחות שערך עם הבעלים יואב כץ, האחרון הבטיח לו שיקבל חוזה לעונה נוספת, ולכן החליט שלא להיענות להצעת עבודה אחרת. בסופו של דבר שוער העבר לא המשיך, ולכן הוא החליט להגיש תביעה. בנוסף דורש סכומים המגיעים לו עת עבד בהפועל חיפה. גורמים במועדון תהו איך ייתכן שפרץ מעז להגיש תביעה שכזו, אחרי שהיה ברור לכולם, וכן למאמן השוערים עצמו, שההישארות שלו תלויה בבנין. את תגובתו של פרץ לא ניתן היה להשיג.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
בצד המקצועי, הפועל חיפה מתכוננת לדרבי החשוב. חנן ממן התייחס למשחק: "מכבי חיפה התאוששה מפתיחת העונה הלא טובה שלה, אבל אנחנו נלחמים על החיים שלנו. אנחנו לא רוצים להיזכר כקבוצה טובה שבסופו של דבר ירדה ליגה. אף אחד לא רוצה כתם כזה על הקריירה שלו. התפוקה שלי באופן אישי היא לא כמו שציפיתי מעצמי. קונה לא לשחק ושהקבוצה תישאר. אני מביא הרבה מעבר למספרים ולסטטיסטיקה, בסוף השנה אתן לעצמי בראש. אבא שלי? לא משנה לו מול מי אני משחק. אני מספר אחת בשבילו, והוא ישמח מאוד אם ננצח את מכבי חיפה".


