אחרי שהמאמן טל בנין הגיש תביעה נגד הפועל חיפה, כתב תביעה נוסף נגד הקבוצה הגיע למשרדי המועדון. לוואלה! ספורט נודע שמאמן השוערים של הקבוצה לשעבר, אבי פרץ, הגיש תביעה בסך כ-270 אלף שקלים.
עוד לפני הגשת התביעה ניסה לשוחח פרץ עם אנשי המועדון, בטלפון וכן שלח מכתב מעורך דין, ורק לאחר שלא קיבל תשובות והבין שאין מנוס מהגשת תביעה, החליט לפעול בצורה זו.
פרץ טוען, שבשיחות שערך עם הבעלים יואב כץ, האחרון הבטיח לו שיקבל חוזה לעונה נוספת, ולכן החליט שלא להיענות להצעת עבודה אחרת. בסופו של דבר שוער העבר לא המשיך, ולכן הוא החליט להגיש תביעה. בנוסף דורש סכומים המגיעים לו עת עבד בהפועל חיפה. גורמים במועדון תהו איך ייתכן שפרץ מעז להגיש תביעה שכזו, אחרי שהיה ברור לכולם, וכן למאמן השוערים עצמו, שההישארות שלו תלויה בבנין. את תגובתו של פרץ לא ניתן היה להשיג.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
בצד המקצועי, הפועל חיפה מתכוננת לדרבי החשוב. חנן ממן התייחס למשחק: "מכבי חיפה התאוששה מפתיחת העונה הלא טובה שלה, אבל אנחנו נלחמים על החיים שלנו. אנחנו לא רוצים להיזכר כקבוצה טובה שבסופו של דבר ירדה ליגה. אף אחד לא רוצה כתם כזה על הקריירה שלו. התפוקה שלי באופן אישי היא לא כמו שציפיתי מעצמי. קונה לא לשחק ושהקבוצה תישאר. אני מביא הרבה מעבר למספרים ולסטטיסטיקה, בסוף השנה אתן לעצמי בראש. אבא שלי? לא משנה לו מול מי אני משחק. אני מספר אחת בשבילו, והוא ישמח מאוד אם ננצח את מכבי חיפה".