קשר בית"ר ירושלים, קלאודמיר, סיפר היום (שלישי) לחבריו לקבוצה שהוא ממשיך בעונה הבאה. הברזילאי הגיע לאימון ובמהלכו סיפר: "אני נשאר בירושלים. דיברתי עם אלי טביב, סיכמתי את הפרטים ואני אמור לחתום על חוזה בסוף העונה. טביב ובית"ר עמדו מאחוריי ונתנו לי גב בימים הכי קשים שלי כאן, ואין לי שום סיבה ללכת למקום אחר".
הבעלים אלי טביב אינו מתכוון לעסוק בחוזים בחודש הקרוב אלא רק לקראת סוף העונה, אך המקרה של קלאודמיר דרש טיפול מהיר יותר בגלל שלקבוצה לא הייתה אופציה עליו לעונה הבאה. כשהברזילאי הבין שהוא בתכניות לעונה נוספת, הוא השיב מיד בחיוב וסיכם את תנאיו לעונה הבאה. החתימה כאמור תתבצע לקראת סיום העונה.
קלאודמיר שבקיץ יחגוג את יום הולדתו ה-32, ימשיך לעונה שלישית בבית"ר ירושלים. מאז שהגיע בקיץ 2014, הוא הפך לאחד מהשחקנים הבולטים של הקבוצה. על הכוונה של המועדון להציע לו חוזה חדש פורסם לראשונה בוואלה! ספורט.
על אף הניסיונות של דושאן מאטוביץ' וניקיטה רוקאביציה לקבל אזרחות ישראלית, הסיכויים שהם יצליחו לקראת העונה הבאה הם קלושים. אם השניים יישארו בבירה, זה יהיה על תקן של זרים. מאטוביץ' כבר טיפל במרבית הניירת ואילו רוקאביציה ואשתו אמורים להגיע לפגישה במשרד הפנים בחודש הבא ולהתחיל לקדם את התהליך. המטרה היא בשלב ראשון לקבל מעמד של תושבים ארעיים, מה שיאפשר להם לשחק על תקן ישראלים. יחד עם זאת, מדובר בהליך שלוקח לפחות שנה.
שחקני הקבוצה חזרו היום לאימונים אחרי חופש של יומיים. בשבת הקרובה תצא הקבוצה למשחק חוץ בקרית שמונה בניסיון להשיג ניצחון חמישי ברציפות. ניסו קפילוטו צפוי להחליף בהרכב את טל כחילה המוצהב.
המאמן המנטלי יגאל הלל, שעבד עם המועדון בעונה שעברה אך לא המשיך בעונה הנוכחית, חוזר לשורות המועדון ומצטרף לצוות. הלל כבר נכח בשבת במשחקה של הקבוצה נגד מכבי פתח תקוה יחד עם הבעלים אלי טביב.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.