בית"ר ירושלים מתכוננת למשחק מול מכבי פתח תקוה ביום שבת (20:00), באצטדיון טדי. בקבוצה מהבירה הגדירו את היריבה כ"כבשה השחורה" שלהם, לאחר שהפסידו למלאבסים העונה גם בליגה וגם בחצי גמר גביע הטוטו. המאמן סלובודאן דראפיץ', שמקווה לשנות את המצב הזה כבר במפגש הקרוב, צפוי לערוך שינוי אחד בהרכב, כאשר איתי שכטר, שהיה מושעה בניצחון על הפועל עכו בגלל כרטיסים צהובים, אמור לשוב להרכב על חשבונו של לידור כהן.
לקראת המשחק אמר מגן הקבוצה אלעד גבאי: "מקווה מאוד שנעשה את העבודה כמו שצריך. פתח תקוה חזקה ומאומנת, אבל גם אנחנו, בטח בבית שלנו, עם הקהל שיבוא ויתמוך. אנחנו זקוקים לאוהדים שלנו. אנחנו לא מתייחסים למכבי תל אביב, אבל כל שחקן שואף להתקדם, אישית וקבוצתית. המטרה הקרובה כרגע היא פתח תקוה ואם נמשיך להביא תוצאות טובות ולהציג את הכדורגל שאנחנו מציגים בתקופה האחרונה, הכל אפשרי. אנחנו שואפים להגיע כמה שיותר רחוק, אבל לא מגדירים מטרות".
גבאי הוסיף: "מועדון כמו בית"ר ירושלים לא יכול להגיד לא נורא על הפסד. יש לנו שחקנים שרעבים להצליח ואנחנו כל הזמן רוצים להחזיר לקהל, שמלווה אותנו לכל מקום. ברגע שאנחנו מגיעים למגרש והקהל מאחורינו, המטרה היא לנצח כל משחק. כולם מדברים עלינו בתקופה האחרונה, זה חלק מהעוצמות של המועדון הזה, אחנו שמחים שהזרקורים גם עלינו בפן החיובי כמובן, רק שתהיה לזה המשכיות זה הכי חשוב, שנמשיך לשמח את הקהל ולהיות מחוברים".
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



