אחרי הניצחון של מכבי תל אביב שלשום, הלחץ עבר אתמול (ראשון) להפועל באר שבע ופעם נוספת, הקבוצה מבירת הנגב הראתה שהיא יודעת להתמודד איתו היטב. שערים של מאור בוזגלו ואנתוני וואקמה סידרו לבאר שבע 1:2 ביתי מול בית"ר ירושלים ושיא מועדון חדש עם 15 משחקים ברציפות ללא הפסד (השיא הקודם נקבע תחת אלישע לוי).
לאחר ההחתמה של וובה בראון, במועדון עדיין עסוקים בחלון ההעברות הנוכחי, אולם הכוונה כרגע היא לא להנחית חלוץ זר ולהישען על הסגל הקיים, אלא אם תהיה התפתחות בעניינו של מוחמד גדיר. בהתייעצות עם אבי נמני, סוכנו של שלומי ארבייטמן, החליט החלוץ כי אם יעזוב, זה יהיה רק להפועל תל אביב: "עם כל הכבוד לשאר הקבוצות, שלומי מעדיף להילחם על מקומו בבאר שבע מאשר לשחק במועדון קטן", אמרו בסביבת השחקן.
רועי גורדנה, שלא נכלל בתכניות של המאמן ברק בכר, עדיין לא עוזב. הפועל רעננה התעניינה בקשר ואחת האפשרויות שעלו בבאר שבע הייתה להעבירו תמורת יובל שבתאי, כדי שזה יגיע עוד העונה, אולם מקורבי השחקן הבהירו: "רועי לא חפץ של אף אחד. אי אפשר לעשות איתו מה שרוצים ורק הוא יחליט היכן ישחק". גם מכבי פתח תקוה הביעה בו עניין.
בהנהלת באר שבע לא אהבו את העובדה שהפועל תל אביב שוחחה עם סוכנו הרומני של אובידיו הובאן, המיוצג בישראל על ידי אבי נמני והחליטו להגיש לסוכן הצעה משודרגת של למעלה מ-250 אלף יורו עבור הקשר. במועדון בונים על כך שאחרי היורו יהיה להובאן ביקוש גבוה מאוד, למרות גילו (33). בנוסף, המועדון אמור להוציא בקרוב הודעה על סיכום רשמי לעונה נוספת עם אליניב ברדה.
"המאזן נותן לנו תחושת ביטחון, אבל זו רק ההתחלה. אנחנו רוצים להיות קבוצה של ווינרים", התייחס אופיר דוידזאדה לניצחון על בית"ר ירושלים והחזרה לפסגת הליגה, "לא נראינו ככה הרבה מאוד זמן. אנחנו נראים כמו קבוצה עוצמתית. אני לא יוצא בהצהרות, אבל נילחם על התארים. נבוא לכל משחק עם העוצמה שלנו. באופן אישי, אני חושב שחזרתי לכושר בו הייתי לפני הפציעה. אני עובד עם איתן עזריה והצוות המקצועי. לא חושב שהניצחון הזה חמוץ, ידענו שצריך לגמור את המשחק מוקדם יותר ונתקן את זה לפעם הבאה. לא הייתה שאננות, בית"ר קבוצה חזקה ואיכותית והיא הגיעה להזדמנויות". על הרכש החדש וובה בראון אמר דוידזאדה: "הוא עשה כמה מהלכים שמראים שהוא יעזור לנו מאוד העונה. הוא יודע להניע כדור".
בכר קבע אימון שחרור שיתקיים הבוקר, כאשר מהיום תחל הקבוצה בהכנות למשחק הגביע מול מכבי פתח תקוה בחוץ ביום רביעי: "זו קבוצה שעושה צרות לליגה ויש להם מאמן שמעמיד אותם נכון על המגרש. אנחנו יודעים שיהיה משחק קשה מאוד, זה משחק קריטי", סיכם דוידזאדה, "אנחנו צריכים לעבור כל משוכה בדרך. לא משנה איזו קבוצה תבוא מולנו, אנחנו צריכים לנצח אותה. לא נלחצנו מהניצחון של מכבי, ראו את זה על המגרש".
מאור בוזגלו השתעשע הבוקר בטוויטר, כולל עקיצה מעולה על חשבון ערן זהבי
וזה מאתמול
וגם צדק בעניינים
יתרון (2) 131
18:35

מכבי רמת גן

עירוני נס ציונה
(3+)
רמת גן בכושר גרוע אחרי חמישה הפסדים ברציפות בעוד נס ציונה אחרי שלושה ניצחונות רצופים. במומנטום הנוכחי, היתרון לנס ציונה לא ממש ברור.
רגיל (2) 198
19:45

מ.ס אשדוד

עירוני טבריה
ההתקפה של אשדוד מוכיחה את עצמה משבוע לשבוע ונמצאת בכושר נהדר, אלא שזה לא מתורגם למספיק נקודות. טבריה קבוצה פחות טובה מאשדוד ובוודאי בחוץ תתקשה אפילו יותר. משחק שאשדוד חייבת לקחת בבית - והיא תעשה זאת
רגיל (2) 227
20:00

בית"ר ירושלים

הפועל ירושלים
אם יש קבוצה שיכולה "לעצבן" את בית"ר ירושלים בכושר הנוכחי שלה זו יריבתה העירונית, שבארבעת משחקי הדרבי האחרונים בין הקבוצות בליגה היא לא הפסידה מול בית"ר. המארחת פה בכושר אדיר ובכושר התקפי עוד יותר משכנע, אבל הפועל ירושלים תקשה עליה בכל צורה. תיקו
יתרון (2) 260
20:55

הפועל חולון

הפועל גליל עליון
(8+)
חולון הפסידה 4 מ-5 האחרונים שלה, אך ההפסדים היו לקבוצות איכותיות מאוד. גליל היא מהחלשות בליגה, היא הפסידה 5 מ-6 האחרונים שלה וחולון מקבלת משחק בהזמנה כדי לחזור לתלם
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 115
19:45

באיירן מינכן

ספורטינג ליסבון
ההתקפה של באיירן פשוט טובה מדי ובאופן כללי באיירן אחת הקבוצות היותר מרשימות ביבשת כולה. גם לאורחת יש התקפה שמסוגלת למצוא כאן את הרשת, וניתן לצפות לארבעה שערים לפחות במפגש הזה


