צפו בסרטון ההגנה של הפועל עכו
שחקן הפועל עכו עוביידה חטאב יעמוד מחר (רביעי) לדין על הפגיעה בערן זהבי במשחק מול מכבי תל אביב אמש. כזכור, הבלם בעט בכוכב האלופה ללא כדור בדקה החמישית, הורחק, ולאחר מכן טען כי זהבי קילל אותו. קפטן הצהובים הגיב לכך בסיום ואמר: "קריאות גזעניות? שיחזור בו. הוא יצא טיפש במשחק, שלא ייצא טיפש גם עם האמירות האלו. שלא יגיד שקיללתי. תלכו לטלוויזיה ותראו מה באמת קרה. שוב, שיחזור בו לפני שייצא מטומטם".
הערב שחררה עכו את סרטון ההגנה איתו היא מתכננת להגיע לבית הדין מחר, ובו, לטענתה, תיעוד של זהבי מקלל את חטאב, דורך על רגלו באופן מכוון, זורק לעברו מילים ועושה הצגות מול השופט כבר בדקה הראשונה.
"בקבוצה קוראים לאחידות, אם חטאב נענש אז מן הראוי שבאותה המידה כך גם ערן זהבי יענש. אם ערן זהבי לא יענש, באותה מידה חטאב לא אמור להיענש", אמרו בעכו. "בנוסף, לא צורף בסרטון ההגנה, ערן זהבי מתועד שוב בהתנהגות לא ספורטיבית כאשר הוא לא מאפשר לחטאב להתקרב אליו ודוחף אותו ללא הספק תוך מילים שהוא זורק לעברו".
מנכ"ל המועדון, רפי סולטן, הוסיף: "לא יתכן ששופטים יעשו הנחות לערן זהבי. אם עיקרון הצדק היה פועל במקרה המדובר, גם זהבי היה אמור לקבל אדום או לחלופין שניהם היו צריכים להיות מוצהבים. אני מקווה שבית הדין יפעל משורת הדין ויזכה את עוביידה, או לחלופין שגם זהבי יענש".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין