בהפועל חיפה אמנם יצאו מרוצים מה-1:1 הדרמטי מול עירוני קרית שמונה אמש (שבת), אך בקבוצה עסקו בעיקר בפציעה של הקפטן אושרי רואש. ראשי המועדון מקווים מאוד שלא מדובר בקרע בגיד שישבית את הבלם לתקופה ארוכה. מי שעשוי להחליפו הוא אופק פישלר הצעיר, כשמספר אנשים במועדון סבורים שכעת עליו לקבל את הקרדיט. רואש אגב, לא עבר צילום היום בשל הנפיחות ברגלו, ויעבור אותו מחר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
בהיעדרו של רואש, נראה שמרכז ההגנה של הפועל חיפה נחלש, ובקבוצה מודאגים: "אנחנו מקווים מאוד לתוצאות טובות בבדיקה. הוא הפך לחלק חשוב במערך שלנו, במיוחד בעונה הנוכחית". "לפעמים צריך קצת מזל, והפעם לא היה לנו את זה", אמר אחד השחקנים בהתייחס לתיקו מול עירוני קרית שמונה. "אנחנו בסך הכול בתקופה טובה".
"אין ספק שאנחנו מרוצים", אמר לירן סרדל. "לחזור מפיגור בדקה ה-90 ולקחת נקודה במגרש קשה זה מנחם מאוד. אני נהנה לשחק כקשר אחורי, אני מרגיש טוב ויש לי ביטחון. כרגע אני נשאר עד סוף השנה בהפועל חיפה".
בינתיים בקבוצה אמורים לדון בימים הקרובים האם לאפשר לכמה שחקנים לעזוב את הקבוצה כשעל הפרק בקשות של הישאם כיוואן, אמיר אבו ניל ואנס דאבור לעזוב. בעוד שבצוות המקצועי מעוניינים מאוד להשאיר את כיוואן ואבו ניל, נראה שדאבור יקבל את השחרור אותו הוא מבקש. במידה שדאבור אכן יקבל אותו, הוא צפוי לעבור לבני לוד מהליגה הלאומית. בשחקן מעוניינת גם קבוצת נעוריו אחי נצרת אך בשלב זה נראה שלוד היא הרצינית יותר.
עדכון ראשון: 8:42