האם קשר הפועל חיפה, אמיר אבו ניל, בדרך לליגה הפלסטינית? על פי גורמים שונים, השחקן מחוזר על ידי דורא מחברון המשחקת בליגה מהרשות, כשהשחקן עצמו, על פי אותם גורמים, הביע את רצונו לעזוב את הפועל חיפה והלגיע לדורא. אבו ניל, שחזר העונה להפועל חיפה אחרי עונה טובה בהפועל עכו, נפצע ולא שיחק בתקופה האחרונה. את תגובתו של הקשר לא ניתן היה להשיג.
גורמים במועדון הופתעו לשמוע על ההתעניינות של הקבוצה מחברון, והבהירו שבכל מקרה השחקן לא יוכל לעבור בלי אישור שלהם. בשלב זה אין בכוונת המועדון לשחרר את אבו ניל, שעל פי אותם גורמים קיבל הצעה מפתה במיוחד. שחקן נוסף שהוזכר כמועמד לקבוצה הפלסטינית הוא ויקטור מרעי, ששיחק בעבר גם כן בליגת העל.
בינתיים, בהפועל חיפה המשיכו בהכנות למשחק מול עירוני קרית שמונה. "זה משחק עם חשיבות גדולה להמשך הדרך", אמר חנן ממן שכבש ב-1:3 על מכבי קביליו יפו בגביע המדינה. "ניצחון יקרב אותנו לחלק העליון של הטבלה, אליו אנו שואפים להגיע. צפויה התמודדה לא קלה מול יריבה שעל אף המיקום שלה היא מאוד איכותית. מקווים להמשיך את היכולת הטובה מהתקופה האחרונה, ולתרגם זאת בהמשך צבירת נקודות".
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן