בני יהודה תאלץ להסתדר בתקופה הקרובה ללא אלמוג בוזגלו. הקשר נפצע במהלך משחק הגביע נגד מכבי נתניה בברכו הימנית והוא סובל מקרע חלקי ברצועות הברך, מה שיוביל להיעדרות של ארבעה עד שישה שבועות. בוזגלו עבר בדיקת MRI כבר אתמול (רביעי) ולאחר שהתקבלו התוצאות שלה, התבררה חומרת הפציעה.
מי שאמור לשוב לסגל בשבת הוא החלוץ ג'וד נוורו, שכמו גל צרויה חזר להתאמן והשניים צפויים להיות כשירים. הקשר האוקראיני דמיטרי ירצ'וק התייצב היום לאימון, ולמרות שהיה זה אימון קל, שחקנים בקבוצה אמרו: "רואים שיש לו כדורגל. הלוואי והוא ישדרג אותנו". ירצ'וק סיכם על חוזה לשנתיים וחצי, ואם הוא ירשים, הוא יוחתם.
מי שנפרד היום מחבריו לקבוצה הוא הבלם אביב חדד, שחתם תקופה של שש שנים וחצי כשחקן הקבוצה, ועבר לבני לוד מהלאומית. חדד כבר היה בדרך למכבי נתניה, אבל פערים כספיים מנעו את הצטרפותו ובסופו של דבר הוא בחר בלוד שרצתה אותו מאוד והייתה מוכנה לעמוד בדרישותיו הכספיות.
"העדפתי בסופו של דבר לעבור ללוד עד לסיום העונה", אמר חדד לוואלה! ספורט. "נפרדתי מהחבר'ה, היה לי קשה מאוד, אבל צריך להמשיך הלאה. אני אשאר אוהד בני יהודה. אמרתי לשחקנים שאני אוהב אותם. רציתי להישאר בליגת העל, אבל מהבחינה הכספית זה לא הסתדר. אני אזכור מבני יהודה בעיקר את הרגעים השמחים שלי כששיחקנו באירופה ושהגענו לגמר גביע המדינה. התקופה הקשה זו כמובן ירידת הליגה, אבל הפיצוי היה העלייה".
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(17+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(3+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(15+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.


