בעירוני קרית שמונה החליטו לא לסכן את השוער גיא חיימוב ולהחזיר אותו מוקדם מדי לכר הדשא, והוא צפוי לשבת ביציע גם במשחק של הקבוצה בשבת נגד הפועל חיפה. מהדי זועבי שהחליף את חיימוב מאז שהוא נפצע, ימשיך לעמוד בין הקורות. ההחלטה הזו הגיעה אחרי התייעצות עם השוער והצוות הפיזיולוגי של המועדון, וההערכה היא שחיימוב יחזור למשחק נגד מכבי חיפה.
רועי שוקרני ועודד אלקיים המוצהבים לא ישחקו ביום שבת בגלל ספיגת חמישה כרטיסים צהובים ומי שאמורים להחליף אותם עם עדן שמיר ועוז ראלי, שיתופקד בעמדת המגן הימני.
בוליבאר הבוליביאנית חידשה בימים האחרונים את הניסיונות להחזיר לשורותיה את הבלם לואיס גוטיירס אלא שבשלב זה הוא הבהיר לראשיה שאין בכוונתו לעזוב את קרית שמונה. במועדון מעריכים שגוטיירס יישאר לפחות עד סוף העונה.
החלוץ מאוריסיו אמנם פתח במשחק הליגה נגד הפועל רעננה, אבל בקבוצה עדיין מתלבטים אם להשאיל אותו או את הקשר הליטאי רוקאס סטנולביצ'יוס. עזיבה בלתי צפויה של הבוליביאני עשויה לגרום להשארת שני השחקנים, כשבמקרה כזה קרית שמונה תצטרך לחפש בלם ישראלי.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
