בני יהודה ממשיכה במאמציה להתחזק, כשהשם החם ביותר שנמצא כרגע על הפרק דינקו טרבוטיץ' (25). הקשר הקרואטי גדל במחלקת הנוער של היידוק ספליט ועלה לקבוצה הבוגרת ב-2008, ממנה יצאה לשלוש תקופות השאלה. בסך הכול רשם 29 הופעות במדי היידוק, בעונת 2010-11.
ב-2012 עבר ללוקומוטיבה זאגרב ושיחק בה שנתיים, כשבעונת השיא שלו, 2013-14, כבש שישה שערים ב-2013/14. לאחר מכן עבר לווידאוטון ההונגרית, לה סייע לזכות באליפות עם שלושה שערים ב-28 משחקים בעונה שעברה (13 בהרכב). העונה שימש כשחקן הרכב במוקדמות ליגת האלופות, אך באוגוסט שיחק רק פעם אחת. ברזומה של טרבוטיץ' גם חמש הופעות במדי נבחרת קרואטיה הצעירה.
הזהובים גם מנהלים מו"מ מתקדם עם דני פרדה מבית"ר ירושלים. הקשר לא נמצא בתכניות של הקבוצה מהבירה ויוסי מזרחי מאוד מעוניין לצרף אותו. ביומיים הקרובים ינחת בארץ הקשר האוקראיני דמיטרו ירצ'וק בן ה-21 שייבחן וינסה להרשים את הצוות המקצועי. ירצ'וק מגיע מקבוצת טרבזון 1461 מהליגה השנייה בטורקיה. הוא גדל במחלקת הנוער של טורפדו מיקולייב החובבנית, ומשם הוא עבר לשחק בטבריה סימפרופול האוקראינית ובשורותיה הוא שיחק במשך שנתיים.
יתרון (5) 209
20:45

פנרבחצ'ה

באיירן מינכן
(8+)
פנרבחצ'ה אחרי שני הפסדים רצופים בבית וכמובן שהציפייה הגדולה ממנה היא להתעורר ולהביס אבל באיירן לא תעשה לה הנחות. גם אם יהיה פה ניצחון ביתי, הוא לא יושג בקלות
יתרון (5) 254
22:00

מכבי תל אביב
(6+)

אולימפיאקוס
כרגע, מכבי תל אביב לא נראית כמו קבוצה שתצליח לנצח יותר מדי העונה ביורוליג. היא התעלתה בדרבי, אך מעבר לזה, נראית כקבוצה חלשה מאוד. היוונים אחרי הפסד צמוד לאנאדולו, יצטרכו להתאושש, וינצחו במגרש ה"ביתי" של הצהובים