בווידאו: עירוני קרית שמונה והפועל רעננה נפרדות ב-1:1
ההתלבטות של ראשי עירוני קרית שמונה לגבי זהות השחקן הזר שיושאל ממשיכה להטריד את ראשי המועדון. בימים האחרונים עלתה גם האפשרות ששחקנים זרים "ותיקים" ישוחררו כדי לפנות מקום לשלושת הזרים החדשים, אוסטין אמוטו, מאוריסיו ורוקאס סטאנלביצ'יוס. בתחילה התלבטו בקבוצה בין הברזילאי והליטאי כשהתוכנית הייתה להשאיל אחד מהם, אלא שניראה כעת שהכל פתוח וגם לואיס גוטיירס עשוי לשלם מחיר ולקבל הודעת שחרור מהקבוצה כדי לפנות מקום לשלושת הזרים החדשים.
בקרית שמונה ממתינים עדיין לשחרור הבינלאומי של אמוטו, שלא יוכל לקחת חלק במשחק הגביע מחר (שלישי, 19:00) נגד מכבי פתח תקוה. בכל אופן, השלושה מרשימים מאוד את הצוות המקצועי ואת ראשי המועדון ולכן עלתה האפשרות לשחרר את גוטיירס. בקרית שמונה טוענים שבשלב זה הכל פתוח וכל תסריט אפשרי, אלא שמעמדו של ברונו איתן ובקבוצה אין כוונה לשחררו כשגם האפשרות שקסיו פרננדס ישוחרר נמצאת בסבירות נמוכה. לכן, גוטיירס הוא המועמד העיקרי במצב של שחרור זר וותיק.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן


