הפועל עכו ובני סכנין נפרדו הערב (שבת) ב-2:2 דרמטי במחזור ה-17 בליגת העל. עכו הוליכה 0:1, סכנין ביצעה מהפך, אבל פנדל לזכות המארחת בדקה ה-87 קבע 2:2 בתום 90 דקות. בשתי הקבוצות כעסו על השופט אוראל גרינפלד בסיום; בבני סכנין טענו שלפני הפנדל נעשתה עבירה על איהב שאמי, בעוד בעכו התלוננו שלרן קדוש שביצע עבירה, הגיע לספוג אדום.
מאמן עכו, ירון הוכנבוים: "אולי טעיתי בזעם שלי על השופט, אבל לפי החוקים שלימדו אותנו היה מגיע אדום לרן קדוש בעבירה של הפנדל. אנחנו יודעים מה היה לפני חודש נגד הפועל תל אביב - עם העבירה שאלטמן עשה ולא זכתה לתגובה מגרינפלד. שאוראל יעשה חשבון נפש ויחשוב. לגבי המשחק עצמו, לצערי במחצית הראשונה 0:3 לנו היה משקף, אבל לא הצלחנו לכבוש יותר משער אחד".
עדי קונסטנטינוס שנכנס כמחליף בדקה ה-46 והוחלף בדקה ה-70, ירד היישר לחדר ההלבשה. הוכנבוים אמר: "נטפל בכל אחד שלא זורם עם ההתנהלות, אבל בשבילי זה קטנות. אני מתעסק בעיקר. הייתי צריך לעשות חילוף כדי לחזור למשחק ועובדה שזה הצליח. חיזוק? ביקשתי מההנהלה מספר שחקנים. ההגעה של גיא דיין תלויה גם בקבוצה שהוא משחק בה (הפועל עפולה, ש"ו). בימים הקרובים נדע מה יקרה איתו. שון וייסמן? שקבוצות אחרות לא יבנו עליו".
מאמן בני סכנין, יוסי אבוקסיס: "שיחקנו במחצית השנייה יוצא מהכלל לעומת מחצית ראשונה גרועה - שזה מה שקרה מול מכבי חיפה. אנסה להתנחם בכך שעלינו מעל הקו האדום. נצטרך להפסיק להיות נאיביים בדקות הפתיחה. נביא חיזוק, אבל לא נביא שחקנים סתם - אלא רק כאלה שישדרגו אותנו. למדתי שפה צריך לספור עד 10 ולהירגע אחרי משחקים. אני לוקח מהמשחק הזה את זה שעמאשה וז'אורז'יניו כבשו, ופיראס מוגרבי וחסנוביץ' עשו שינוי במשחק".
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
רגיל (2) 187
20:30

מכבי חיפה

בית"ר ירושלים
מכבי חיפה אמנם במומנטום אבל בית"ר ירושלים מגיעה בפורמה טובה לא פחות, ועם הזדמנות אדירה לצמצם את הפער בפסגה ל2 נקודות בלבד. בית"ר טובה יותר וההתקפה שלה תמצא את הדרך לנצח כאן
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.


