הפועל רעננה סימנה לעצמה וי נוסף אתמול (שבת) אחרי ניצחון בית ראשון שהשיגה - 0:1 על בני סכנין המסובכת. ברעננה היו לא מעט שחששו שהזעזוע שעברה סכנין ידרבן את הקבוצה לצאת לדרך חדשה, אבל בסופו של דבר למרות יכולת לא מרשימה, הצליחה הקבוצה מהשרון לרשום משחק חמישי ברציפות ללא הפסד שמקפיץ אותה למקום הרביעי בטבלה, זאת משער של אוואנס קאנגווה (73).
חיים סילבס אמנם מסרב לדבר בקול רם על חיזוק, אבל ברעננה מתכננים שינויים מינוריים בלבד. "עם הסגל הזה אנחנו נמצאים במקום הרביעי ונראים טוב, אז למה צריך לעשות שינויים?", אמרו במועדון. סילבס עצמו, אגב, היה מאוכזב מכרם ארשיד שאיתו פתח בהרכב, ומצא את מקומו בחוץ עוד לפני השריקה למחצית. המאמן אמר בעניינו כי לא אהב את הגישה של השחקן ועל כן החליט להחליפו. מי שהיו דומיננטיים במשחק הם יובל שבתאי וקאנגווה.
ברק בדש התייחס להחמצת הפנדל בדקה ה-87, ואמר: "זה לא נעים להחמיץ פנדל, אבל אני שמח שניצחנו כי אם היינו מפסידים או מסיימים בתיקו, התחושה הייתה קשה יותר. אלה שלוש נקודות חשובות מאוד, וכמובן שכשאנחנו מנצחים בבית, זה כיף".
על המעבר שלו ממכבי תל אביב לקבוצה קטנה כמו רעננה הוסיף החלוץ: "זה משהו שאפשר להגיד שהתרגלתי אליו. במשך כל השנים לא גדלתי בקבוצה גדולה, ובאתי מהמקומות האלה, אבל מה שחשוב שבקבוצה הזו יש שחקנים עם לב גדול שרוצים להצליח". על ההחלטה של סילבס לפתוח איתו על הספסל אמר בדש: "לגבי כל ההחלטות האלה זה משהו שחיים (סילבס) מתייעץ ומדבר איתי, זה לא בא לי בהפתעה. חיים החליט לא להעלות אותי בהרכב, אבל זה לא משנה כי מתי שאני עולה אני תמיד נותן את הכול. אני שמח שהיום בישלתי לאוואנס, ואני רוצה שרק נמשיך ככה".
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים


