וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרית שמונה: אמוטו עבר בדיקות רפואיות וייבחן נגד הפועל חיפה

13.12.2015 / 13:51

החלוץ הניגרי שהגיע לתקופת התרשמות הפגין יכולת חיובית באימון הבכורה שלו וישחק עם הקבוצה לראשונה בגומלין רבע גמר גביע הטוטו: "עדיין לא היה לנו משחק אמיתי, אבל הוא נראה טוב"

one

החלוץ הניגרי אוסטין אמוטו ערך אימון בכורה בעירוני קרית שמונה וישותף במשחק גביע הטוטו ביום רביעי נגד הפועל חיפה. אמוטו הגיע להתרשמות הדדית מהמועדון לאחר שהבעלים של קרית שמונה איזי שרצקי התלהב מאוד מהביצועים שלו. למרות שביעות הרצון של שרצקי, הוא ביקש שאמוטו יגיע לישראל לתקופת התרשמות.

אמוטו התאמן אתמול יחד עם הקבוצה באימון המסכם שלפני הפועל באר שבע, אך המבחן האמיתי שלו מבחינת הקבוצה ייערך בגביע הטוטו מול הפועל חיפה שם הוא יהיה רשאי לשחק למרות שעדיין לא חתם. בקרית שמונה מאמינים שהשחקן יוחתם לקראת חודש ינואר. גם השחקנים התרשמו מהיכולות שלו במסגרת המצומצמת שהיה ניתן לראות עד כה. "אי אפשר לדעת איך הוא", אמר שחקן בקרית שמונה. "עדיין לא היה משחק אמיתי, אבל עושה רושם שמדובר בשחקן מעולה".

אמוטו שיחק עד לאחרונה בקבוצה קטלנטן במלזיה וכיכב בליגה זו עם 15 שערים בעשרה משחקים. הוא משתייך משתייך לסגל המורחב של הנבחרת האולימפית של ניגריה.

איזי שרצקי בעלי עירוני קרית שמונה. ברני ארדוב
סימנים חיוביים. שרצקי/ברני ארדוב

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully