רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
מכבי פתח תקוה תצא היום (שבת) למשחק חוץ נגד האחרונה בטבלה, מכבי נתניה, אבל על האווירה הטובה שהייתה השבוע בקבוצה העיבה תקרית חריפה. לאחר האימון שנערך אתמול התעמתו השוער צחי גיגי והקשר ג'ו מונונגה במה שכמעט גלש לעימות פיזי.
בעקבות התקרית החליטו במועדון להשהות את שני השחקנים שלא יהיו בסגל למשחק הערב, ושניהם אף יספגו קנס גדול. "המועדון רואה בחומרה מעשה מסוג זה ולא יעבור על כך לסדר היום", הודיעו במכבי פתח תקוה. "בכלל אירועים מסוג זה לא מקובלים במועדון ויטופלו בהתאם".
מי שאמור ליהנות מהתקרית הזו הוא השוער המחליף, איתמר ניצן, שפתח אמנם את העונה בין הקורות, אבל סופסל בהמשך לטובתו של גיגי. ניצן יקבל כעת את ההזדמנות, כשאת מקומו של מונונגה עשוי לתפוס גידי קאניוק.


