שוערה של הפועל חיפה, פז'מיסל קובארז', שוב נטש את האימון לאחר שחש כאבים בגבו והוא בספק למשחק מול הפועל עכו בשבת. כזכור, השוער הצ'כי נטש אימון נוסף, לפני הדרבי מול מכבי חיפה, אך בסופו של דבר קיבל זריקה ועלה לשחק. הפעם לא ברור אם השוער יהיה מסוגל לקחת חלק במשחק, כשבמועדון ישנם לא מעט הטוענים כי ניב אנטמן הצעיר ראוי לקבל הזדמנות. גם הישאם כיוואן בספק למשחק בשל מתיחה ממנה סובל בשריר האחורי.
בעלי הקבוצה, יואב כץ, אמר למקורביו כי יקבל החלטות בנוגע לטל בנין ולאפרים גבאי רק לאחר המשחק מול הפועל עכו. במועדון מנסים להביא לכך שכץ יפטר את בנין עם סיום ההשעיה, כשיוסי אבוקסיס ומנחם קורצקי עשויים להחליפו. כמו כן, האפשרות שמאיר בן מרגי וגל כהן ירכיבו את הצוות המקצועי עדיין על הפרק. 
שחקנים בקבוצה התייחסו לידיעה בוואלה! ספורט לפיה נאסר על גבאי ובנין לדבר עימם או עם עובדי המועדון. אחד מהם אמר: "לא ברור למה אנחנו לא יכולים לדבר עם השניים. יש אנשים במועדון שרוצים לחזק ולעודד את שניהם ויש כאלה שאפילו רוצים לנסות ולהביא לסולחה ביניהם". גורמים במועדון סיפרו שההחלטה נובעת מהרצון של כץ לייצר שקט אצל השחקנים כדי שיתרכזו רק במשחק הגורלי מול הפועל עכו. כץ הגיע לאימון הקבוצה וחילק לשחקנים מטבעות שוקולד וקערת קורנפלקס לכבוד החג. על הקערה נכתב (בהוראה של הבעלים): "הדבר המשמעותי בעולמנו הוא לא היכן אנו כרגע אלא לאיזה כיוון אנחנו מתקדמים".
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



