בווידאו: תקציר הפסדה של עירוני קרית שמונה לבית"ר ירושלים
חלוצה הישראלי של לוקרן הבלגית, מוחמד גדיר, הוצע לעירוני קרית שמונה ששוקלת את מועמדותו ברצינות. גדיר לא זוכה ליותר מדי דקות משחק בקבוצה אליה עבר בקיץ האחרון, ונראה שהוא עשוי לחזור לארץ, כשלוואלה! ספורט נודע שנציגיו של השחקן כבר הציעו אותו לבעלים איזי שרצקי, שבוחן את העניין לעומק. גדיר בלט בעונה שעברה במדי בני סכנין והוא גורם לעניין בלא מעט קבוצות, אלא שלא מעט אנשים בסביבתו משוכנעים שדווקא קרית שמונה היא המקום הנכון עבורו כעת.
מלבד גדיר, גם שחר הירש עדיין על הפרק ובקרית שמונה ישמחו לקלוט אותו אם מכבי חיפה תהיה מוכנה לשחררו. גם שמו של החלוץ אלון תורג'מן הוזכר, אך עד כה לא נרשמו שיחות בין שרצקי לחיפה בעניינו. בקרית שמונה אמרו היום שיש רשימה ארוכה של חיזוק פוטנציאלי, אולם כל שחקן ייבחן בקפידה רבה לפני שיוחלט אם להביאו.
בשל תקלה טכנית בבדיקת ה-MRI שנערכה לשוער גיא חיימוב, עדיין לא ברורה מה חומרת פציעתו, כאשר בדיקה נוספת תיערך לשוער ככל הנראה בשבוע הבא. חיימוב בכל מקרה, ייעדר מול הפועל באר שבע ביום ראשון כשמהדי זועבי יהיה זה שיעמוד בין הקורות.
רגיל (2) 126
19:30

טורינו

קומו
שתי הקבוצות עם 11 תוצאות תיקו משותפות אחרי 11 מחזורים, קומו עשתה 6 כאלו, טורינו 5. שתיהן מגיעות בפורמה זהה למשחק הזה ובסך הכל מדובר בשתי קבוצות מאוד דומות. תיקו
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 169
20:00

פוגון שצ'צ'ין
(2.5+)

ז'אגלבי לובין
6 מ-7 הקודמים של המארחת הסתיימו עם הסימון ''מעל 2.5 שערים'' למשחק. כך עשוי להיות גם הפעם.
יתרון (2) 300
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
(1+)
יונייטד יצאה לפגרה בכושר טוב בסך הכל, עם חמישה משחקים ללא הפסד והתקפה שכובשת לא מעט. אברטון מתקשה מאוד בחוץ העונה, ובאולד טראפורד היא מתקשה באופן מסורתי. המארחת תנצח כאן ביותר משער אחד
