שוערה של עירוני קרית שמונה, גיא חיימוב, לא ערך היום (רביעי) אימון והוא יעבור מחר בבוקר צילום MRI על מנת לברר באופן סופי את חומרת פציעתו. חיימוב חש היום טוב יותר והכאבים שלו פחתו משמעותית, מה שיוצר אופטימיות זהירה בקרב אנשי קרית שמונה. עם זאת, בקבוצה לא ממהרים להגיע למסקנות ויחכו לצילום שיבהיר סופית כמה זמן הוא יעדר.
חיימוב שנמצא בספק גדול למשחק נגד הפועל באר שבע במחזור הבא, נחשב לאחד מנקודות האור היחידות בעונה הלא טובה שעוברת על הקבוצה הצפונית ובקרית שמונה מקווים מאוד שמדובר במתיחה קלה בלא בפציעה חמורה דוגמת קרע. האופטימיות הזהירה נובעת גם מכך שבצילום האולטרסאונד לא אובחן קרע ברצועות (ההערכה של אנשי הצוות הרפואי היא שבמקרה של קרע גדול היו רואים זאת בצילום האולטרסאונד).
בינתיים בקבוצה ממשיכים להתעסק ברצון לחיזוק בחודש ינואר ומאמינים שאפשר יהיה להביא את שחר הירש שלא נכלל אתמול בסגל של מכבי חיפה לדרבי. בקרית שמונה מקווים שהפעם יעקב שחר יסכים לשחרר את הירש בהשאלה.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
