בית משפט השלום בתל אביב האריך היום (שני) את מעצרם של שלושה אנשים החשודים בתקיפה חמורה של שחקן הכדורגל דלה ימפולסקי. הארכת המעצר הגיעה לאחר שלבית המשפט הוגשה הצהרת תובע.
על פי החשד, ביום שישי לפנות בוקר השלושה, תושבי תל אביב בשנות ה-30 לחייהם, התנפלו ותקפו באמצעות אלות את ימפולסקי בן ה-27, תושב לוד. הסיבה לתקיפה הייתה טעות מצד התוקפים, שחשבו כי ימפולסקי קשור לקבוצה אחרת של אנשים, עמם הסתכסכו מספר דקות קודם לכן.
שוטרי תחנת השכונות, שהוזעקו למקום, עצרו את שלושת התוקפים ומעצרם הוארך במוצאי שבת עד היום, כאשר הוגשה כאמור הצהרת התובע בענייינם. על פי חקירתם, עולה כי אחד החשודים אף הפר צו בית משפט והיה אמור להיות בכלל במעצר בית.
ימפולסקי הצטרף בתחילת העונה הנוכחית לבני לוד מהליגה הלאומית. הוא החל את הקריירה במכבי נתניה ומשם עבר למכבי חיפה, הפועל חיפה והפועל רעננה.
הוארך מעצר שלושה אנשים החשודים שתקפו באלות את דלה ימפולסקי
30.11.2015 / 17:36