אחרי הניצחון על בית"ר ירושלים, מכבי פתח תקוה החלה להתכונן לקראת המשחק מול הפועל תל אביב. אלא שהיום (שני) היא צפויה לקיים אימון שני השבוע ללא מאמן כושר. כפי שפרסמנו אתמול בוואלה ספורט, מאמן הכושר, שלמה ישינובסקי, התפטר מהקבוצה, אך בקבוצה החליטו לקבל את ההתפטרות שלו ולחפש מאמן כושר אחר.
המתיחות בין הצדדים נוצרה על רקע כלכלי. לטענת גורמים במועדון, ישינובסקי, שנחשב לאחד ממאמני הכושר המוערכים בכדורגל הישראלי, הגיש מכתב להנהלת הקבוצה לפני כחודש ימים, שבו הוא מודיע כי אם תוך חודש ימים הצדדים לא יגיעו להבנות, הוא יסיים את תפקידו במועדון. לאחר שהחודש חלף, ישינובסקי לא הגיע לאימון הקבוצה שנערך אתמול בטענה שהוא חולה ואף הציג אישור מחלה לשלושה ימים. כעת פתח תקוה נמצאת ללא מאמן כושר לקראת המשחק החשוב.
רגיל (5) 239
22:00

אוטרכט

ליון
ליון פתחה מצוין את העונה עם ארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, ובעיקר יציבות הגנתית. היא איכותית יותר מיריבתה ההולנדית, שאמנם תזכה ליתרון ביתיות, אבל תתקשה לאתגר באמת את האורחת מצרפת. ניצחון חוץ
רגיל (5) 279
22:00

זלצבורג

פורטו
פורטו מגיעה לזלצבורג אחרי שמונה ניצחונות רצופים ובכושר מצוין, מה שמעמיד אותה כפייבוריטית ברורה. זלצבורג מנגד רחוקה מהיכולת שהייתה לה בעבר, מתקשה בליגה ובאירופה ומציגה ירידה חדה ברמה.
רגיל (5) 317
22:00

שטוטגרט

סלטה ויגו
סלטה ויגו מתקשה להשיג נקודות ומגיעה אחרי חמש תוצאות תיקו רצופות כשהיא עדיין ללא ניצחון העונה. שטוטגרט מתחילה לצבור קצב, ובבית היא תמצא את הדרך לנצח
רגיל (6) 200
21:00

גרנובל

באסטיה
באסטיה בכושר קטסטרופלי מתחילת העונה והיא במקום האחרון כשמעליה גרנובל החלשה. הביתיות של גרנובל בתוספת העובדה שהיא מעט טובה יותר, אמורה להיות לטובתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 223
21:00

סי. אס. יו קראיובה
(2.5+)

דינמו בוקרשט
למרות שלא כבשו עד כה הרבה שערים במשחקי הליגה, מדובר בשתי קבוצות מאוד התקפיות עם שחקנים יצירתיים שיכולים לספק משחק עם שלושה שערים לפחות.
"במצב הנוכחי, לא אוכל להמשיך", אישר ישינובסקי את הידיעה. "הודעתי למועדון לפני מספר שבועות כי אני מתכוון לעזוב. לא הגעתי לאימון כי אני חולה, אבל ללא קשר לכך הודעתי למועדון שאני מתפטר". במכבי פתח תקוה היו בטוחים אתמול כי "ישינובסקי יחזור לתפקידו בקרוב", אבל בסופו של דבר החליטו להימנע משכנועים וקיבלו את התפטרותו.
בעניין אחר, הבלם עודד גביש עשוי לעזוב את הקבוצה בחודש ינואר אם לא יקבל יותר הזדמנויות. כזכור, גביש לא קיבל קרדיט בשבוע שעבר למרות היעדרותו של אליסון דוס סנטוס, זאת לאחר שבן שמעון בחר לשנות את המערך. גם במשחק האחרון גביש לא שותף וישב ביציע.