זמן קצר אחרי שהודיע על פרישה מכדורגל ומעבר לתפקיד ניהולי בהפועל באר שבע, אביתר אילוז כינס היום (שישי) מסיבת עיתונאים לסיכום הקריירה, בהשתתפות הבעלים אלונה ברקת והמאמן ברק בכר. באר שבע, שמתכוננת למשחק מול הפועל כפר סבא, צפויה לערוך למגן הימני משחק פרידה בעתיד הקרוב.
"כשהתחלתי לשחק כדורגל החלום שלי היה להיות שחקן בוגרים בהפועל באר שבע", נזכר אילוז בפתח דבריו. "הגשמתי את החלום, הפכתי להיות שחקן הרכב וקפטן עם השנים. ההחלטה הזאת לא קלה, אבל לכל דבר יש סוף והחלטתי לא ללכת לקבוצה אחרת או לרדת ליגה, אלא להישאר בבית שלי ועם המשפחה שלי. אני אעשה את התפקיד הזה מאהבה, כמו בימים שהייתי שחקן. אני שם את הקריירה המקצועית בצד, אשתדל לעשות את המקסימום".
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
אילוז הוסיף: "קשה לסכם 14 שנים בחמש דקות, אבל הרגעים המשמחים זה כמובן הזימון לנבחרת, עליית ליגה עם באר שבע ועוד ועוד. בקריירה הגעתי פעמיים לגמר גביע ולא הצלחתי לזכות, אבל הלוואי שזה יקרה העונה".
על העובדה שמיעט לשחק בשנתיים האחרונות: "ברק החליט שאני לא טוב, אלישע החליט שאני לא טוב, וזה לגיטימי ואני מקבל את זה באהבה".
אלונה ברקת שיבחה את אילוז: "יש דברים במועדון שחשוב לנו לשמר. אביתר הוא איש מבריק שנשאר אצלנו במערכת, וזו כבר סוג של מסורת. אני בטוחה שהמעבר וגם ההחלטה לא הייתה פשוטה, אבל אנחנו שמחים שהוא נשאר איתנו במערכת. הפועל באר שבע מנסה להראות לאורך כל השנים שהיא יותר מקבוצת כדורגל, אלא משפחה.


