מכבי תל אביב רשמה הערב (שבת) את ניצחון הליגה השלישי ברציפות שלה עם 0:3 מול הפועל חיפה, במסגרת המחזור ה-11 בליגת העל. הצהובים נהנו משערים של ערן זהבי בפנדל בדקה ה-50 ומשערים של נוסא איגייבור בדקה ה-68 ואבי ריקן בדקה ה-77. דור מלול הורחק בהפועל חיפה אחרי שסינן קללות לעבר השופט דניאל בר נתן.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
מאמן מכבי תל אביב סלבישה יוקאנוביץ' אמר בסיום: "התחלנו לשחק בהתחלה וניסינו למצוא את הרשת בחצי השעה הראשונה, אך לא הצלחנו. לא היינו אגרסיביים מספיק בחלק האחרון של המשחק, הם הגנו טוב עם עשרה שחקנים מאחורי הכדור. אחרי ההרחקה היו לנו עוד הזדמנויות וסגרנו את המשחק".
"אני בחור שמח, אתם לא רואים את זה בפנים שלי. אני מרוצה בישראל עם הקבוצה שלי. זה הפרצוף שלי לעבודה. תמיד אפשר להשתפר ולעשות עבודה טובה יותר. עשינו טעויות קשות ותמיד יש מקום לשיפור. אפשר להיות מרוצים מהתוצאה, אבל צריך להשתפר".
על צ'לסי: "נצטרך לשחק טוב יותר נגד צ'לסי. הם ברמה הגבוהה ביותר באירופה. צ'לסי לא בתקופה גדולה עכשיו, אבל הם עדיין צ'לסי, שהיא קבוצה קשה וטוב. אני מצפה שניתן משחק טוב".
טל בנין התייחס בסיום לפנדל שרועי בר נתן פסק לזכות מכבי תל אביב: "הפנדל לא עזר לנו, זה בטוח. גם ככה קשה מול מכבי תל אביב, אבל גם מול עשרה שחקנים הגענו למצב טוב שלא ניצלנו. אחרי השער השני זה כבר היה גמור.
על דור מלול: "נחכה לשמוע אם הוא יורחק ממשחק אחד או שניים. בסך הנכל במשחק כדורגל, באנגליה, ברוסיה, באיטליה אנשים אומרים כל מיני דברים ולא מתכוונים ספציפית לשופט. הגיע הזמן להפסיק לקחת את הדברים אישית. אני מכיר את דור מצויין והוא לא מסוג השחקנים שיגידו דברים כאלה למישהו.
"אנחנו צריכים לשפר את צבירת הנקודות שלנו. המטרה שלנו היא לצבור ביטחון".
דור מלול אמר: "חשוב לי לציין שזה אדום ראשון בקריירה שלי, אני לא שחקן פרובלמטי, הייתי באמוציות מטורפות אחרי הפנדל. ניגשתי אל השופט ואמרתי את מה שאמרתי. לא הייתי צריך להגיד את זה. זרקתי כל מיני מילים לאוויר, לא התכוונתי לשום דבר באופן אישי. חבל לי שהוא הוציא אדום, אבל נלך קדימה. קיללתי לאוויר וחבל לי שהשופט לקח את זה באופן אישי".


