מכבי פתח תקוה מקווה לצאת לדרך חדשה כבר בסוף השבוע כשהמלאבסים יתארחו בשבת אצל עירוני קרית שמונה. העובדה שהקבוצה צברה נקודה אחת בלבד בששת המשחקים האחרונים מלחיצה את המערכת, כשברור שהפסד נוסף עלול לערער עוד יותר את היציבות.
יתרון (5) 33
18:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
כדי לנסות ולשנות שגרה, יצאו השחקנים אחרי האימון לסרט שכלל גם ארוחת צהריים. עוד קודם לכן באימון נראה היה שהשחקנים מבינים את המצב הקשה וניסו לשמור על רצינות. בפתיחת האימון אמר המאמן רן בן שמעון לשחקנים: "אנחנו צריכים לשנות גישה ולהבין את המצב. לא סתם הפסדנו במשחקים האחרונים. אנחנו צריכים לחזור לסגנון שאפיין אותנו בתחילת השנה".
בן שמעון אמנם לא תרגל הרכב, אבל הבשורה החיובית באימון הייתה מכך שהסגל התאמן במלואו לאחר שובם של שחקני הנבחרת הצעירה, עומר דנינו, דודי טויטו, דור חוגי ועוז פרץ. גם הבלם אליסון דוס סנטוס חזר לאימונים אחרי שהות קצרה בחו"ל. הקשר הבלגי ג'ו מונונגה שנפצע בשבוע שעבר חזר להתאמן וכשיר למשחק הקרוב.


