מכבי פתח תקוה מקווה לצאת לדרך חדשה כבר בסוף השבוע כשהמלאבסים יתארחו בשבת אצל עירוני קרית שמונה. העובדה שהקבוצה צברה נקודה אחת בלבד בששת המשחקים האחרונים מלחיצה את המערכת, כשברור שהפסד נוסף עלול לערער עוד יותר את היציבות.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
כדי לנסות ולשנות שגרה, יצאו השחקנים אחרי האימון לסרט שכלל גם ארוחת צהריים. עוד קודם לכן באימון נראה היה שהשחקנים מבינים את המצב הקשה וניסו לשמור על רצינות. בפתיחת האימון אמר המאמן רן בן שמעון לשחקנים: "אנחנו צריכים לשנות גישה ולהבין את המצב. לא סתם הפסדנו במשחקים האחרונים. אנחנו צריכים לחזור לסגנון שאפיין אותנו בתחילת השנה".
בן שמעון אמנם לא תרגל הרכב, אבל הבשורה החיובית באימון הייתה מכך שהסגל התאמן במלואו לאחר שובם של שחקני הנבחרת הצעירה, עומר דנינו, דודי טויטו, דור חוגי ועוז פרץ. גם הבלם אליסון דוס סנטוס חזר לאימונים אחרי שהות קצרה בחו"ל. הקשר הבלגי ג'ו מונונגה שנפצע בשבוע שעבר חזר להתאמן וכשיר למשחק הקרוב.