הפועל באר שבע ניצחה הערב (ראשון) 0:2 את מכבי נתניה, ושמרה על המקום הראשון בזכות הפרש שערים עדיף על מכבי תל אביב. לשתי הקבוצות 19 נקודות בתום המחזור התשיעי, אך ההפרש של באר שבע טוב יותר בשני שערים.
מאמן באר שבע, ברק בכר, אמר בסיום: "אנחנו ראויים להיות במקום הראשון, וכמובן שצריך לשמור על זה עכשיו עם הדומיננטיות והאגרסיביות, ולהביא את זה גם מול הפועל חיפה.
"המחצית הראשונה שלנו הייתה טובה, זה ניצחון טוב במגרש קשה. לא ספגנו, שזה גם חשוב. היה ניצחון חשוב למרות המחצית השנייה הלא טובה ואנחנו מסתכלים קדימה". באר שבע שמרה על שער נקי בפעם השניה בסך הכל מפתיחת העונה.
על סיכויי הקבוצה לזכות באליפות, אמר בכר: "אפשר לעשות את זה בלי קשר לקבוצות אחרות. אם נמשיך ככה אני בהחלט מאמין בסיכויים שלנו וצריך להמשיך ככה".
הקפטן אליניב ברדה, שכבש צמד והשלים שישה שערים בארבעת המחזורים האחרונים, חגג בסיום: "אני שמח שזה בא לידי ביטוי עם הצלחה של הקבוצה, וחייב לפרגן לקבוצה. כל הקבוצה עובדת ואני שמח שבאנו על שכרנו. צריך לפרגן לנתניה ששיחקו טוב בחצי השני ואנחנו צריכים לתת על כך את הדעת".
על הסיכוי להיאבק על האליפות: "מכבי תל אביב זו מכבי תל אביב, אני מעדיף להתרכז בהפועל באר שבע ולעשות את המקסימום שאנחנו יכולים ונראה לאן זה יוביל אותנו".
בכר החמיא לברדה, ואמר: "הוא נכס, גם בתקופות שהוא פחות שיחק הוא התמודד עם זה כמו גבר. אני שמח שזה בא לידי ביטוי בשערים כי זה מגיע לו".