בווידאו: עירוני קרית שמונה מפסידה למכבי חיפה
החלוץ הארגנטינאי פרנקו קאלרו, שנבחן החל מאתמול (שלישי) בעירוני קרית שמונה, לא יוכל לשחק בשורותיה עד חודש ינואר, גם אם ירשים ויוחלט בקבוצה להחתימו, זאת לפי טענת גורמים בכירים בהפועל עכו, שבחנו את החלוץ גם הם בשבועות האחרונים.
החלוץ כבר סיכם את תנאיו בעכו, אבל גורמים בקבוצה טוענים שגילו שקלארו אינו שחקן חופשי כפי שחשבו והוא שייך לקבוצה באחת מליגות המשנה בארגנטינה, מה שמונע את שיתופו עד תחילת חלון ההעברות בחודש ינואר.
קאלרו לא הרשים במשחק גביע הטוטו מול מכבי חיפה אמש, אך צפוי להמשיך ולהיבחן בקריה. בכל מקרה, ההערכה בקרית שמונה שהחלוץ לא יוחתם ואם אכן יוחלט לבצע שינויים, שחקנים יגיעו לקבוצה רק בחלון ההעברות. אם יוחלט להחתים את קלארו או כל זר אחר, מי שישוחרר ויושאל לקבוצה אחרת הוא ככל הנראה הוגו אזווצ'קו.
שחקן אחד שבמועדון רוצים לראות הוא שחר הירש, שכבש במפגש מול הירוקים. הבעלים איזי שרצקי מעריך מאוד את הירש ורצה אותו עוד בקיץ, אך בחיפה לא היו מוכנים לשחררו וכעת, לאור הסטטוס של הירש בחיפה, צפויים בקריה לפנות שוב ליעקב שחר בחלון ההעברות במטרה להעבירו צפונה.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
