שחקני מכבי חיפה יקיימו דיון בנוגע למתיחות שנוצרה בימים האחרונים עם חלק מהקהל. ההחלטה אמורה להתקבל כבר בהמשך השבוע למרות המשחק שצפוי לקבוצה מחר (רביעי) מול עירוני קרית שמונה, זאת בעקבות הצפי למספר אוהדים נמוך במשחק חסר החשיבות. ההחלטה החשובה יותר תתקבל רק סמוך למשחק מול מכבי פתח תקוה. חלק מהשחקנים גיבשו החלטה להתנהל בהתאם ליחס שיקבלו מהאוהדים במהלך המשחק, ולא להגיע עם החלטה מראש. יוסי בניון, שהגיש התראה לפני הליכים משפטיים נגד אוהד שכתב נגדו פוסט בפייסבוק, הוא הנושא המרכזי עליו מדברים השחקנים.
"את המתיחות בין אלירן עטר ויוסי לרוני לוי כבר פתרנו, אבל אנשים לא מבינים שמשבר בין קהל לשחקן קשה יותר ממתיחות עם מאמן. אסור שהמשבר הזה יפגע במכבי חיפה. בכל מקרה אנחנו איתו", אמר אחד השחקנים. אלה, יש לציין, החליטו כי בכל מקרה בו האוהדים לא יתמכו בבניון, הם לא ישתפו פעולה עם הקהל. גם אופיר קריאף, שהיה היחיד שהודה לקהל, מבין כי עליו למתן את התגובות כל עוד יש משבר בין הקפטן לחלק מהאוהדים. "בסופו של דבר צריך לזכור שזה רק קומץ. הרוב כן תומך ביוסי", ניסו במועדון להנמיך את הלהבות. כזכור, התברר כי ישנו ניסיון ליזום פגישה בין נציגי השחקנים, בהם בניון כמובן, לבין ה"גרעין הקשה" של האוהדים.
בניון, כזכור, כבר הצהיר לאחרונה שיכריז על תפקידו הבא בכדורגל רק בתום העונה, אבל בניגוד לשמועות נראה כי לא ישמש כסוכן שחקנים לאחר הפרישה. בניון לא מסתיר את העובדה שהיה מעדיף להתרכז בתפקיד מקצועי ועדיין לא סתם את הגולל על אפשרות שימשיך לשחק.
היום תקיים הקבוצה את האימון המסכם שלה לקראת המשחק מול עירוני קרית שמונה. המאמן מתכנן לתת יותר דקות לשחקנים שלא שותפו לאחרונה. בניון לא אמור לפתוח. אוהד לויטה, שחר הירש, איסמעיל ריאן, עטאא ג'אבר, אלון תורג'מן ועאיד חבשי אמורים לקבל דקות, חלקם בהרכב וחלקם כמחליפים.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
