בווידאו: הפועל חיפה מפסידה 1:0 לבני יהודה
הפועל חיפה ממשיכה בהכנות למשחק נגד הפועל כפר סבא, כשבקבוצה מקווים שהמאזן במשחקי החוץ (שני ניצחונות ותיקו) יימשך גם נגד החבורה של פליקס נעים. בצוות המקצועי עדיין לא נעולים על הרכב וההתלבטות הגדולה היא בעמדת השוער, כשייתכן שלמרות היכולת שלו, פז'מיסל קובארז' יישאר בהרכב. גם בקישור ובהתקפה המאמן טל בנין מתלבט, כשמי שעשוי לחזור להרכב הוא אדריאן רוצ'ט.
הבעלים יואב כץ דיבר לפני אימון הבוקר על מצבה של הקבוצה ועל היכולת של השוער הצ'כי: "המצב לא סימפטי, אבל במשחקי חוץ היו לנו הצלחות ואנחנו מקווים להמשיך עם ההצלחות האלה ולהתחיל להצליח בבית. אין לנו הרגשה של משחק ביתי וכנראה שאפקט הביתיות בחיפה פוחת. האווירה החמימה שהייתה בקרית אליעזר חסרה. אני לא מאוכזב ולא שמח כי האחוזים שלנו לא טובים, אבל אני בטוח שהאחוזים ישתנו".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
על הזרים של הקבוצה אמר כץ: "אני לא חושב שיש כישלון עם הזרים. במחנה האימונים באיטליה הכול היה מצוין. זו התחלת הליגה ואני מקווה שנשתפר". כץ שוחח על מעמד המאמן ועל השוער שלו, וציין: "מעמדו של טל בנין פנטסטי. ניסינו לגייס את חואן פבלו עד לפני שבוע וזה לא צלח. בינתיים העונה קובארז' היה ממוצע ובסוף העונה שעברה הוא היה יותר טוב. ניב אנטמן הוא שוער מצוין וזמנו יגיע גם כן".
