בהפועל תל אביב עוקבים בדריכות אחר ההתפחויות במכבי חיפה ולא רק בגלל ששתי הקבוצות נמצאות בחלק התחתון של טבלת ליגת העל. לוואלה ספורט נודע שאם רוני לוי יעזוב את הירוקים מהכרמל, הנהלת הפועל תל אביב מתכננת לפנות אליו ולהציע לו להגיע למתחם חודורוב.
הבעלים של הפועל תל אביב, אמיר כבירי, כבר התבטא בעבר בנושא המאמנים הישראלים ואמר שיש מעטים אותם היה רוצה לראות מגיעים למועדון. רוני לוי הוא אחד מאותם אנשי מקצוע שזוכים להערכה רבה של כבירי. התכנון של האדומים - אם לוי אכן יעזוב את מכבי חיפה - הוא להציע לו לשמש בתפקיד של מעין מנהל ספורטיבי, כשבמצב כזה וואליד באדיר ימשיך לשמש כמאמן.
לוי עצמו שוחח עם יעקב שחר אחרי ההפסד של מכבי חיפה אמש (ראשון) לעירוני קרית שמונה וההישארות של הקבוצה במקום האחרון. אם הירוקים יפסידו גם להפועל עכו במחזור הבא, המאמן כנראה יבקש לעזוב.
בהפועל תל אביב אמרו אחרי התבוסה 4:0 לבני סכנין ביום שבת, שאם אלי גוטמן לא יגיע לקבוצה, באדיר יישאר המאמן עד תום העונה. גורם בכיר במועדון הסביר ש"אין הבדל בין באדיר לבין שאר המאמנים הפנויים בארץ", אבל יכול להיות שאם רוני לוי יהפוך להיות מאמן פנוי, ייעשו שינויים בצוות המקצועי של האדומים.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין