מכבי תל אביב נחתה בפורטו בשעת לילה מאוחרת (1 שעון ישראל) תחת אבטחה כבדה שליוותה אותה בשדה תעופה. מה שהעסיק את הצהובים לפחות לפני הטיסה לפורטוגל הייתה התצוגה של טל בן חיים בשער נגד מכבי פתח תקוה והניצחון שקיבע אותה במקום הראשון בליגת העל.
פרדראג ראיקוביץ', שכבר הרגיש אמש (ראשון) הרבה יותר טוב ואמור לפתוח בשער ביום שלישי, אפילו התלוצץ בשדה התעופה ואמר: "אני בכלל השוער השני, הוא השוער הראשון", כשהוא מצביע על בן חיים. גם דניאל ליפשיץ נשאל ממש לפני העלייה למטוס: "ישנת אתמול בלילה בכלל?" ושוער המשנה לא התבלבל והשיב: "ככה ככה. חצי לילה בערך".
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(2+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(3+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(14+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
בטיסה עצמה המחשבות עברו למשחק נגד פורטו. אין כנראה אחד בצהוב שמוכן לצאת בהצהרות מחייבות לפני המשחק. נראה שהאלופה בסך הכל רוצה לחזור בשלום מהמשחק בדרגאו והיא מנמיכה ציפיות ומקווה לפחות להוציא שם הפסד מכובד. "מפחיד רק לחשוב על המשחק הזה", אמר גילי ורמוט בשדה התעופה עוד בארץ ונראה שרוב חבריו לקבוצה מסכימים אתו הפעם בניגוד למפגש מול צ'לסי.
עוז ראלי, שפתח לראשונה העונה מול מכבי פתח תקוה ביום שבת וסבל בסיום המשחק ממתיחה קלה, אמור גם הוא להיות כשיר ולעלות בהרכב. במכבי לא מאמינים שיוקאנוביץ' ימשיך במערך של שלושה בלמים כפי שפתח בשבת וככל הנראה יעלה עם קישור מעובה. שלומי אזולאי, שעדיין לא ראה העונה דקות משחק מאז שעבר מבית"ר, עשוי אף הוא לקבל דקות ראשונות העונה כבר מחר.


