בווידאו: תקציר ההפסד האדום לבני יהודה
תחושות קשות נרשמו בהפועל חיפה לאחר ההפסד לבני יהודה כאשר בסוף המשחק ניתן היה לראות את השחקנים זועמים. אחד העצבניים מכולם היה יוסי דורה שנכנס לאזור חדר ההלבשה, חלף על פני יואב כץ ואנשים נוספים במועדון וצעק: "נמאס כבר, אף אחד לא לוקח פה אחריות". לאחריו נכנס גם אדריאן רוצ'ט לאזור חדר ההלבשה והיכה עם החולצה בקיר כשהוא נראה כעוס במיוחד. "אין ספק שהאווירה לא טובה אחרי ההפסד", אמר שחקן בקבוצה, "יש לנו תחושה שאנחנו קבוצה נאיבית. היינו יותר טובים והפסדנו לקבוצה שלא הגיעה למצב אמיתי אחד".
בינתיים דור מלול הצטרף לקבוצה באופן רשמי. המגן/קשר סגר היום סופית את תנאיו ואמר לאחר מכן: "אני שמח להצטרף למועדון מכובד כמו הפועל חיפה. זהו אתגר חדש עבורי. מקווה לעזור לקבוצה לסיים כמה שיותר גבוה בטבלה".
בסביבתו של הבעלים יואב כץ מנסים לגרום לו לעשות זעזוע בצוות המקצועי כשלטענתם טל בנין צריך לשלם את המחיר. כץ עצמו אמר בסיום המשחק לתקשורת שבנין יישאר המאמן ושהליגה רק התחילה, אך נראה שאותם גורמים שחלקם מהמועדון וחלקם מחוצה לו ינסו להפעיל לחץ על הבעלים. הלחץ והדברים הללו הכעיסו חלק גדול מהשחקנים ששמעו על כך. "מתחילת העונה לא נותנים לנו כאן שקט, הגיע הזמן שייתנו לנו שקט", אמר שחקן בקבוצה. "תמיד מנסים ליצור בעיות ומנסים להאשים. נכון שאנחנו לא עם כמות הנקודות שרצינו אבל בואו נהיה ריאלים. אנחנו עם שבע נקודות מ-21 ולא נראים קטסטרופה. שיפסיקו עם זה כבר, ההנהלה ויואב צריכים לתת לנו ולמאמן שקט ואז נצליח - ולא כל שבוע שנקרא ציטוטים כמה אנחנו קבוצה לא טובה".
"זה הכדורגל, וכשאתה לא טוב רואים את זה ומגיבים", אמר תומר סוויסה. "בכל קבוצה שהייתי יש תקופות יותר טובות ופחות טובות. לא היה לי משחק גדול אבל צריך להרים את הראש ולהסתכל למשחק הבא. עבדנו קשה שבועיים ואז קיבלנו גול לא צפוי. נצטרך להסתכל קדימה. לא קשה לשחק בסמי עופר. אנחנו הפסדנו ארבעה משחקים והקהל מאוכזב בצדק. אי אפשר לתרץ ולהגיד סמי עופר. לא נפלנו משום קבוצה שבאה לפה אבל משום מה לא הצלחנו להוציא נקודות".
"הפעם לא הבאתי את המזל, אני מקווה שבמשחק הבא אני כן אביא", אמר כץ. "זו רק התחלת הליגה והליגה עוד ארוכה. ההתחלה לא סימפטית אבל אני בטוח שנשפר את המשחקים בבית". לשאלה אם מעמדו של בנין איתן אמר כץ: "כן. אנחנו רק בתחילת הליגה".
על המצב במשחקי הבית אמר כץ: "האיצטדיון הגדול מאבד את אפקט הביתיות אבל עדיין, גם באיצטדיון כזה היינו צריכים להוציא הרבה נקודות". על השוער פז'מיסל קובארז' אמר הבעלים: "לא הייתי מגדיר את ההישארות שלו כהתעקשות שלי. אנחנו עובדים בעבודת צוות. הזמנתי שוער מארצות הברית והוא התאמן בקבוצה אך הצוות המקצועי החליט שהוא לא מתאים. אנחנו עובדים על כל נקודה ומנסים להשתפר. חוץ מהגול האומלל היה לקובארז' משחק טוב דווקא".
רגיל (6) 303
22:00

מנצ'סטר יונייטד

ניוקאסל
השדים האדומים מגיעים למשחק אחרי שני משחקים ללא ניצחון. כמו כן הם ללא ניצחון ביתי כבר יותר מחודשיים. גם ניוקאסל מתקשה העונה ובשל חוסר היציבות , תיקו אפשרי כאן.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.


