מגנה של בני סכנין, איגור יובאנוביץ' קיבל הודעה מהקבוצה שהוא אינו בתוכניות המקצועיות ולפיכך, לא מתאמן עם חבריו והחל לערוך אימוני ריצה בנפרד מהקבוצה. המגן שמע מהצוות המקצועי כי התכנון הוא להביא זר אחר במקומו.
יובאנוביץ' אמר לוואלה ספורט: "אני מתאמן לבד כי זה מה שאמרו לי. בקיץ היו לי הצעות מהליגה הראשונה בסקוטלנד, אבל בהנהלה אמרו לי שרוצים שאשאר כאן ושמרוצים ממני. חבל שלא אמרו לי אז שאני לא בתוכניות כי הייתי מוצא קבוצה. לא אומרים באוקטובר כזה דבר לשחקן. יש לי חוזה וכעת הקבוצה תצטרך לפתור את הנושא הזה. אני תחת חוזה ואעשה מה שיגידו לי".
בהנהלת סכנין ינסו כעת להגיע להסדר עם השחקן על התרת חוזהו תמורת כמה משכורות וזאת לאחר שפביניו אלבס יסגור סופית את תנאיו.
בית הדין של ההתאחדות לכדורגל גזר על בני סכנין קנס של 30,000 שקלים בגין האירועים במשחק נגד בית"ר ירושלים. בהחלטת בית הדין מצוין כי בשל עונש על תנאי שעמד נגד סכנין בגובה של 20,000 שקלים, הקבוצה תיקנס בסכום זה, בתוספת 10,000 שקלים על האירועים עצמם. הקבוצה הורשעה בעבירה של התפרעות אוהדים והתנהגות בלתי הולמת של אוהדים, אך זוכתה על ידי תובע ההתאחדות, ניר רשף בסעיפים של עבירה על חוקת תקנוני ההתאחדות.
"ציפינו שיקחו את כל הנסיבות, את הרגישות של המשחק ואת ההכנה שעשתה ההנהלה", אמר המנכ"ל חאלד (דוכי) קאסום. "ציפינו שיקחו בחשבון גם את רוב האוהדים שלא נגררו להתפרעויות. במשחק הזה המשטרה קובעת את הכללים וציפינו לצאת עם קנס קטן ואולי בכלל בלי כלום". גורם נוסף במועדון אמר: "בהתאחדות אין דבר כזה להיכנס לדיון ולצאת בלי כלום. עוד לא הייתה קבוצה שנכנסה לדיון והואשמה ובית הדין החליט שהיא לא אשמה. חבל שככה הם הדברים. ההנהלה תדון ותחליט אם לערער אך כלל לא בטוח שנעשה את זה".
בצד המקצועי, בקבוצה החתימו את הילאל מוסא עד סוף העונה עם אופציה לשנתיים נוספות, וזאת מבלי קשר לרצון לצרף את פאבינו אלבס. הברזילאי על סף סיכום ובסכנין מקווים לסגור את כל הפרטים עד תחילת השבוע הבא כדי שהשחקן ינחת בארץ.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 196
20:00

אודנסה

ברונדבי
לאודנסה אחת ההגנות החלשות ביותר בליגה הדנית, אבל לשתי הקבוצות התקפות סולידיות מאוד. אפשר לראות כאן לא מעט שערים הערב
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 246
20:10

מאלמו

האמרבי
מדובר בשתי קבוצות התקפיות אבל במרבית משחקי שתי הקבוצות לא נכבשו מספר רב של שערים. רק בשליש מהם נכבשו מעל 3.5 שערים וכך עשוי להיות גם הפעם.
רגיל (2) 288
22:00

בטיס

אתלטיקו מדריד
בטיס מדורגת חמישי והיא תארח את אתלטיקו מדריד שנמצאת במקום הרביעי, לשתי הקבוצות מספר נקודות זהה. שתיהן מציגות יכולת טובה בתקופה האחרונה בליגה, אתלטיקו לא מצליחה להשיג תוצאות טובות במשחקי החוץ ומנגד בטיס משחקת היטב בבית, בהתחשב בכך אני חושב שצפוי כאן משחק שווה כוחות והשתיים יתחלקו בנקודות


