שחקני בית"ר ירושלים יחזרו להתאמן היום (רביעי), אחרי שאתמול קיבלו יום חופש בעקבות הניצחון 1:3 על בני סכנין בחוץ. מי שיערוך את אימון הבכורה שלו בבית וגן אחרי גלות של שלוש שנים הוא דן איינבינדר. עבור הקשר שחתם השבוע, הוכנה תכנית אימונים מיוחדת והוא ייכנס לעניינים בהדרגה. איינבינדר לא היה במסגרת פעילה בחודשים האחרונים פרט לאימוני מכבי תל אביב, שאת חלקם העביר בנפרד.
מחר תערוך הקבוצה משחק אימון בנתניה. בבית"ר רוצים ששחקנים כמו אלעד גבאי, חסוס רואדה וניקיטה רוקאביציה, שלא ערכו הכנה מסודרת, ייכנסו כמה שיותר מהר לעניינים והם ישותפו במשחק. גם שחקני הספסל יקבלו דקות, וכך גם איינבינדר. אחרי משחק האימון צפויים השחקנים לקבל לשלושה ימים חופש בשל פגרת הנבחרות.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
למרות שביעות הרצון מהניצחון באצטדיון דוחא, בבית"ר ירושלים יודעים שישנם הרבה עבודה ולא מעט ליקויים שיש לתקן לקראת המשחקים נגד הפועל באר שבע ומכבי תל אביב. בקבוצה אמרו אתמול ש"החלק ההתקפי נפתח ואנחנו כובשים, אבל רחוקים מלשחק כמו שאנחנו רוצים. אנחנו חייבים להיות קבוצה שקשה לשחק נגדה. היריבות מגיעות למצבים נגדנו יותר מדי בקלות ואסור שזה יקרה".
בבית"ר לא שוכחים את משחק גביע הטוטו נגד באר שבע בטדי בו נוצחה הקבוצה 4:0. במועדון מעריכים שלפחות 20 אלף איש יגיעו לטדי. מחירי הכרטיסים יעמדו על 90 שקלים למבוגר ו-45 שקלים לנוער.
בבית"ר ציינו אתמול כי זאת הפעם הראשונה מזה שנים שהקבוצה לא עומדת לדין לאחר משחק בדוחא וכי הקהל מתחיל להפנים את הנזקים הגדולים של כל תופעת הגזענות: "אם היה משחק שהקהל היה עלול לצאת משליטה זה המשחק הזה. אם הוא עבר בשלום אז יש הרבה מקום לאופטימיות". במועדון הוסיפו: "כולם קראו את דו"ח המשקיף והשופט בנוגע לאוהדי סכנין. הוא חמור מאוד, אך תמוה שנשמטו ממנו קריאות 'ברוח בדם נפדה את אל אקצא' ועוד כמה קריאות מוכרות. נקווה שבית הדין ידאג לדין שווה לכולן".