אחרי איבוד הנקודות הראשון העונה, במכבי פתח תקוה נמצאים כבר עם הפנים במשחק בבאר שבע. במועדון מודעים לעובדה שהמועדון מהדרום נמצא בלחץ גדול אחרי ההפסד בעכו. "שמענו שבוזגלו לא משחק, אבל יש להם מחליפים מספיק טובים. זאת אולי הקבוצה עם הסגל הטוב בישראל. מצד שני, כבר הוכחנו העונה למה אנחנו מסוגלים", אמרו במועדון אמש.
היום נפגשה הקבוצה לראשונה אחרי חופשת החג. רן בן שמעון שוחח עם השחקנים, והתייחס גם לטעות של איתמר ניצן בהפסד לסכנין. "היינו צריכים להיראות טוב יותר, אבל הפסדנו", אמר המאמן והבהיר להם: "אני לא מתכוון לערוך מהפכות. נלמד מטעויות ונתחיל להתכונן למשחק בבאר שבע". בהמשך התייחס המאמן לטעות של ניצן: "זאת דרישה שלי שהקבוצה תניע כדור מאחור. לפעמים קורות טעויות. אני לא בא בטענות לאף אחד".
למרות ההפסד, הקבוצה של בן שמעון עם 12 נקודות מ-15 אפשרויות, שתיים יותר ממכבי תל אביב וחמש מבאר שבע אצלה תתארח בשבת. גיא מלמד שלא נכלל בסגל בשל סיבות מקצועיות עשוי לחזור אליו כבר במשחק הקרוב. "זה הקטע אצל רן, ששחקן יכול לפתוח ושבוע אחרי להיות ביציע. יש לנו סגל רחב וטוב, כולם צריכים להוכיח את עצמם בכל שבוע מחדש", אמרו במועדון.
יתרון (1) 267
20:15

הפועל באר שבע

מכבי בני ריינה
(2+)
הפערים כאן ברורים מאוד. למרות ההפסד לקרית שמונה, באר שבע פשוט טובה הרבה יותר מריינה. היא כבר הביסה העונה בביתה קבוצות אחרות וכך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
רגיל (1) 297
21:45

לאציו

יובנטוס
יובנטוס בתקופה לא טובה עם שבעה משחקים רצופים ללא ניצחון. לאציו אמנם לא בשיאה אבל הביתיות תשחק כאן תפקיד משמעותי עבורה. בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, לאציו יכולה לשאוף לנצח
יתרון (1) 343
00:00

קליבלנד קאבלירס

מילווקי באקס
(6.5+)
הבאקס פתחו עם שני ניצחונות ופוגשים את קליבלנד שמגיעה קצת חסרה למשחק הזה. הליין כאן לא נמוך אבל מילווקי נראית עם רוח חדשה ובעיקר דומיננטיות של יאניס. האורחת תעמוד בליין


