בהפועל חיפה נשמו אתמול (שבת) לרווחה, לאחר שהגדירו את המשחק מול מכבי נתניה כצומת הדרכים החשוב הראשון של הקבוצה העונה וסיימו בניצחון 1:2. הבעלים יואב כץ היה מרוצה מאוד מהנחישות של השחקנים, אך הדגיש כי מבחינתו החלק האחורי עדיין מהווה נקודת תורפה. למרות הדברים של הבעלים, בחיפה דווקא החמיאו לאושרי רואש וברונו פיניירו, ששיחקו כבלמים.
מי שעוד זכה למילים טובות היה מהראן לאלה, שחזר לכבוש ושיחק היטב: "הוא תמיד עושה תנועה והשערים שלו היו חשובים לנו מאוד", אמר גורם במועדון, "אם הוא יהיה בכושר, זה יעזור לנו מאוד להצליח העונה".
חנן ממן היה המצטיין במשחק, עם שער ובישול. הקשר, שחזר הביתה העונה, הופך במהרה לבורג משמעותי בקבוצה: "אני מרגיש שמתחילת העונה אני עובד קשה והגול הוא בונוס", הוא אמר בסיום, "אני לא נמדד רק בשערים ובישולים, אלא גם בעבודה קשה ועשיית סדר במגרש. פלייאוף עליון יהיה הישג אדיר עבורנו, אבל אני חושב שעד המקום השמיני זה משהו שאנחנו ראויים לו. יש לנו קבוצה טובה, אנחנו קצת נאיבים ומאבדים נקודות במקומות שלא צריך. הדרך חשובה כמובן, אבל לפעמים אתה מעדיף לנצח, גם אם לא כולם נהנים. הליגה ארוכה והפנים קדימה".
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(8.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק


