בסיומו של משחק כדורגל לא גדול, בלשון המעטה, הערב (שבת) בבלומפילד, הפועל תל אביב ומכבי נתניה עדיין לא השיגו ניצחון העונה כשסיימו את המשחק ביניהן ב-1:1. עם זאת, שתי הקבוצות הצליחו לכבוש שער ראשון העונה. האדומים עלו ליתרון בדקה ה-44 מרגליו של ליביו אנטל ונתניה הצליחה להשוות בדקה ה-59 משער של חמזה בארי. אולי שערי הבכורה הללו ייתנו לשתי הקבוצות דחיפה לקראת המשחקים הבאים.
מאמן הפועל תל אביב, וואליד באדיר, התייחס לבכורה שלו על הקווים: "לשחק זה יותר קל מלאמן. לא היה משחק טוב, אני לא מרוצה מהמשחק שלנו. נצטרך לתקן בשבוע הבא ונעבוד באימונים. אנחנו חסרי ביטחון, יש פה שחקנים טובים אבל חסר להם ביטחון. נעבוד על זה ונצא לדרך חדשה.
"העובדה שמחפשים מאמן לא מעניינת אותי עכשיו, לא אמרו לי משהו אחר ואני המאמן, נתכונן לשבוע הבא. צריך סבלנות, יש לנו 20 שחקנים חדשים, זו קבוצה חדשה ואנחנו עובדים על זה ולאט לאט ניכנס לעניינים. זה מועדון גדול ונרצה לנצח בכל משחק. שתי נקודות משלושה משחקים זה לא מספיק".
מגן הפועל תל אביב, שמואל שיימן, שבישל את השער לאנטל, אמר: "אנחנו תמיד רוצים לנצח בבית וגם היה מגיע לנו לנצח, אז אני לא מרוצה. היינו צריכים לעשות 0:2 ולנצח את המשחק, אבל קיבלנו גול שטותי ולקחנו רק נקודה".
על כך ששיחק בליגה בפעם הראשונה העונה אמר: "כיף לחזור לשחק, זה קשה, אבל אחזור לכושר מלא. הבישול פחות חשוב, מה שחשוב זה לנצח ואת זה לא עשינו. יש סיבות לאופטימיות, וחבל שלא הראינו את מה שאנחנו יכולים להראות. נמשיך לעבוד כי זה לא איפה שאנחנו רוצים להיות"
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
מאמן מכבי נתניה, שלומי דורה התייחס למשחק ואמר: "אני לוקח את הדברים הטובים מהמשחק הזה. נכנסנו למחצית בפיגור, אבל עלינו למחצית השנייה במטרה להשוות ואפילו לנצח. חסר לנו מחץ, אך תהיה לנו קבוצה טובה כי אנחנו עומדים טוב ונראים טוב. לא היינו בלחץ שלא הבקענו עד המשחק הזה, כי בגביע הטוטו הבקענו. בסה"כ, צריך פה חלוץ טבעי כדי למקסם את היכולת, זה ייפתר מהר לדעתי. כי תהיה החתמה ונוודא שהיא לא תהיה חתול בשק.
"מזג האוויר השפיע על הדקות האחרונות. רבע השעה האחרונה הייתה מתישה לשני הצדדים. התוצאה משקפת את מה שהיה על הדשא, אנחנו היינו טובים במחצית השנייה, הם היו טובים יותר בראשונה".


