לאחר סגירת חלון ההעברות, בהפועל חיפה ינסו להחתים את הקשר דן איינבינדר והחלוץ יובל אבידור, שנחשבים לשחקנים חופשיים. בעלי הקבוצה, יואב כץ, התפנה לדבר על ההחתמות האחרונות והתייחס גם לסוגיית המשחקים בשבת: "השחקנים שלי אנשים טובים ונחמדים והכול טוב עם זה שחתמו על העצומה, אך אני מבטיח שאם אגיד להם שהמשכורת שלהם תרד בחצי כי רק חצי מהאנשים יתחילו לצפות בספורט במגרשים ובטלוויזיה, מהר מאוד הם יחתמו על מסמך שהם מבקשים לשחק בשבת".
כץ: "הם משחקים בשבת עכשיו ואני לא רואה שיש להם עם זה בעיה. הם צמים בתשעה באב ועדיין משחקים בתשעה באב. אני חי בארצות הברית שזו מדינה לא פחות אדוקה מישראל, וכאן כמו בכל העולם, משחקים ועושים ספורט ביום המנוחה. ישראל היא מדינה נאורה והיא צריכה להתנהג ככה ובמקום זה היא הולכת לכיוון של כפייה דתית וזה לא מוצא חן בעיניי בכלל. זה מזכיר את איראן ואת המשטרים של טליבאן באפגניסטאן ואסור שזה יהיה כך".
הפועל חיפה ניסתה לצרף ברגע האחרון את קשר מכבי תל אביב, דן איינבינדר. בקבוצה חיפשו בימים האחרונים שחקן הגנה, אך החליטו לנסות ולצרף דווקא את איינבינדר, ששוחרר ממכבי תל אביב והפך לשחקן חופשי.
רגיל (5) 169
17:00

בריסטול סיטי

פורטסמות'
שתי קבוצות שמחפשות יציבות במרכז הטבלה; יתרון הביתיות באשטון גייט עשוי להספיק לבריסטול כדי לגרד ניצחון דחוק.
רגיל (5) 176
17:00

דרבי קאונטי

מידלסברו
"בורו" שואפת לצמרת הגבוהה ומחזיקה בסגל עדיף; דרבי תילחם על נקודה, אך האיכות של האורחת כנראה תכריע את הכף.
רגיל (5) 183
17:00

האל

סטוק
שתי קבוצות בלתי צפויות שנמצאות במומנטומים הפוכים; האל סיטי נוטה להצטיין במשחקי בית כאלו וצפויה לצאת עם ידה על העליונה.
רגיל (5) 218
17:00

צ'רלטון

קובנטרי
קובנטרי נחשבת כיום לקבוצה איכותית ויציבה יותר בצ'מפיונשיפ, ולכן היא המועמדת המובילה לצאת עם שלוש הנקודות גם במשחק חוץ.
יתרון (5) 238
19:30

ליברפול

לידס
(1+)
לידס נראית לא רע בכלל בשבועות האחרונים כשהיא ללא הפסד בחמשת משחקיה הקודמים. ליברפול בכושר נהדר, אבל האורחת נראית עיקשת מאוד בתקופה הזו ותשוב לביתה עם נקודה לפחות
רגיל (5) 255
19:30

קריסטל פאלאס

פולהאם
דרבי לונדוני שקול מאוד שנוטה בדרך כלל לתוצאות תיקו, אך היתרון האיכותי בסגל של פולהאם עשוי להכריע את הכף לטובתה בקרב צמוד במיוחד.
רגיל (5) 278
20:30

בית"ר ירושלים

הפועל תל אביב
איזה משחק מצפה לנו כאן, שתי הקבוצות מגיעות במומנטום חיובי מה שהופך את המשחק הזה לשקול ומאוזן במיוחד. לאור יחסי הכוחות והתקופה של שתי הקבוצות זה משחק שיכול להתפתח לכל צד וההערכה שלי היא חלוקת נקודות בסיום
רגיל (5) 299
22:00

ברנטפורד

טוטנהאם
ברנטפורד היא אחת מקבוצות הבית הטובות ביותר בליגה ומצד שני, טוטנהאם היא אחת מקבוצות החוץ הטובות ביותר עד כה. לפני קצת פחות מחודש השתיים נפגשו וזה נגמר ב0:2 לטוטנהאם, הפעם זה יילך צמוד יותר - תיקו
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל


