היכולת הטובה שגילתה מכבי פתח תקוה במשחקי ההכנה ממשיכה גם בליגה. הקבוצה של רן בן שמעון לפחות זמנית במקום הראשון, אך במועדון לא מתרגשים. "לא שיחקנו טוב היום, וזאת נקודה שצריך לחשוב עליה. מצד שני, גם ביכולת פחות טובה ניצחנו וזה מעודד", אמרו במועדון. רן בן שמעון, כהרגלו, זכה לשבחים על ניהול המשחק. "פשוט לא להאמין איך בכל שבוע הוא מוציא את המקסימום מהשחקנים. קאניוק מקבל אצלו יותר ביטחון ככל שהזמן חולף ויכול להפוך לשחקן מוביל, אפילו חילוף כפול של יובל וגיא (יעקובוביץ' ומלמד, א"י) הופך לבישול ושער. הכי חשוב זה שנמשיך בדרך הזאת ולא נסתנוור. עברו רק שני מחזורים. עכשיו יש פגרה, וצריך להתכונן טוב כדי להוריד את השחקנים לקרקע לפני בני יהודה", אמרו במועדון.
רן בן שמעון אמר אתמול כי הוא ינסה להחתים שחקן או שניים עד תום מועד ההעברות. במועדון מאשרים לו להחתים כרגע שחקן אחד, זר, אך עדיין לא סיכמו עם שחקן כזה. במועדון הסדירו את נושא הסיכום עם ניקולה פוקריבאץ' וקיבלו אישור להחתים זר חמישי ללא קשר לקרואטי שחתם על זכרון דברים ועזב. בקבוצה מצפים לשיפור אצל אליסון דוס סנטוס, שעד עכשיו לא מציג את היכולת שציפו ממנו. "בסוף העונה שעברה הייתה איזו מתיחות בין מלמד לרן, אבל רואים היום איזו הכנה הוא עשה", אמרו על החלוץ שהושעה בעונה שעברה. במועדון מרוצים גם מדודי טויטו הצעיר. "הוא נכנס לנעליים הגדולות של נאור, ועושה את זה בצורה טובה מאוד. מגיע לו הקרדיט שרן נותן לו".
יתרון (6) 39
14:45

מכבי תל אביב

הפועל ירושלים
(4+)
ירושלים ניצחה את מכבי לפני כמה ימים בסופר קאפ, אך ניכר שהקבוצות שוות ולירושלים יהיה קשה מאוד להשיג ניצחון שני על הצהובים בכמה ימים. מכבי תחזיר לירושלים כאן ותנצח כאשר הליין פחות רלוונטי
רגיל (6) 200
21:00

גרנובל

באסטיה
באסטיה בכושר קטסטרופלי מתחילת העונה והיא במקום האחרון כשמעליה גרנובל החלשה. הביתיות של גרנובל בתוספת העובדה שהיא מעט טובה יותר, אמורה להיות לטובתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 223
21:00

סי. אס. יו קראיובה
(2.5+)

דינמו בוקרשט
למרות שלא כבשו עד כה הרבה שערים במשחקי הליגה, מדובר בשתי קבוצות מאוד התקפיות עם שחקנים יצירתיים שיכולים לספק משחק עם שלושה שערים לפחות.
רגיל (6) 228
21:30

קטנזארו

יובה סטאביה
קטנזארו פתחה חלש את העונה עם ארבע תוצאות תיקו בארבעה משחקים. היא הציגה יכולת די חלשה שספק אם תספיק לה הפעם.
יתרון (6) 262
21:45

לובן
(1+)

אנדרלכט
למרות שאנדרלכט לא בכושר שיא היא עדיין טובה בהרבה מהמארחת, שמדורגת מתחת לקו האדום עם אחת ההגנות החלשות בליגה. ניצחון בשני שערים לזכותה של אנדרלכט הוא לא מופרך כאן והיחס מצוין
"זה נחמד שאנחנו במקום הראשון אבל מוקדם מדי כדי להתייחס לזה, יש עוד הרבה על מה לעבוד ואני מאוד מקווה שנמשיך בדרך שלנו ושרן מתווה לנו", אמר קאניוק. "התחלנו את המשחק קצת מהוסס אבל ככל שהתקדם המשחק נראינו יותר טוב. הפועל חיפה קבוצה טובה עם חלק התקפי מאוד טוב ולגמרי לא זלזלנו בה. חלק מהדרישות של רן במשחק זה ההצטרפות של הקשרים להתקפה ואני שמח ומודה לאל שאני מבקיע מחזור שני ברציפות. אני משתדל להשתפר כמה שיותר בנושא הזה ושמח שזה עוזר לנו לנצח".